Zaposleni CKB-a dobrovoljno dali krv

Dodajte komentar

Podgorica, 30. avgust 2016. – Zaposleni u Crnogorskoj komercijalnoj banci u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Crne Gore danas su organizovali akciju dobrovoljnog davalaštva krvi. U akciji je učestvovalo preko 40 zaposlenih.

Humanost, solidarnost i građanska svijest su vrijednosti koje nastojimo da njegujemo kao dio lične i korporativne kulture u Crnogorskoj komercijalnoj banci. Odziv koleginica i kolega i učešće u akciji je tradicionalno odlično čime kao najveća crnogorska banka dajemo primjer i drugim kompanijama da se priključe akcijama dobrovoljnog davalaštva krvi. CKB i njene zaposlene posebno raduju priznanja Zavoda za transfuziju krvi za 2014. i 2015. godinu kojima je prepoznata kontinuirana podrška i značaj dobrovoljnog davalaštva“, izjavila je Maja Vukčević, direktorka Korporativnog sekretarijata.

Doktorka u Zavodu za transfuziju krvi Crne Gore dr Marina Stamatović kazala je da je zadovoljstvo raditi sa partnerima iz Crnogorske komercijalne banke, koji već tradicionalno organizuju uspješne akcije davanja krvi I imaju status ključnog patnera ove institucije.

Zavod za transfuziju krvi Crne Gore u Crnogorskoj komercijalnog banci vidi iskrenog partnera koji je dugi niz godina aktivan na polju dobrovoljnog davalaštva krvi. Crnogorska komercijalna banka je u međuvremenu postala primjer drugim predstavnicima privrednog sektora, koji su krenuli njihovim stopama i uvrstili dobrovoljno davalaštvo krvi u svoje redovno poslovanje“, kazala je Stamatović.

Akcija CKB je sprovedena i u gradovima širom Crne Gore, a koleginice I kolege iz filijala banke dale su krv u područnim jedinicama Zavoda za transfuziju krvi.

VED_7165 VED_7180

r

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *