NLB banka sponzor Ušće festivala u Bijelom Polju

Dodajte komentar

NLB Banka po drugi put jepodržala muzički festival Ušće fest, jedini festival za mlade ovog tipa na sjeveru Crne Gore, koji je održan 24. jula u organizaciji kancelarije za mlade Opštine Bijelo Polje i NVO Respekt.

Uprkos jakoj kiši, festivalu je prisustvovalo preko 7000 posjetilaca čime su pokazali da ovaj mladi festival zavređuje pažnju.

Martin Leberle, glavni izvršni direktor NLB Banke, kazao je da NLB kao društveno odgovorna kompanija podržava projekte koji doprinose afirmaciji kulturnog imidža Crne Gore.

“Ušće fest je perspektivan festival koji svojim kvalitetom i sadržajem pažnju usmjerava na prelijepi sjever zemlje. Raduje me što smo kao sponzor podržali manifestaciju koja okuplja mlade iz cijele Crne Gore i regiona”, kazao je Leberle.

Direktor festivala Vladan Čampar kazao je da je Ušće fest i ove godine pokazao da je postao, za svoje tri godine postojanja, brend na mapi festivala u Crnoj Gori.

Poslali smo jasnu poruku da idemo odlučno naprijed i da ovim vidom manifestacija snažno promovišemo turističke potencijale i sam grad Bijelo Polje. Koristim priliku da se zahvalim NLB banci na saradnji i da ih pozovem da i sljedeće godine budemo zajedno na ovom projektu koji će trajati dva dana i dovesti najveće zvijezde sa našeg ali i sa inostranog neba”, istakao je Čampar.

Iz banke su kazali da svoj tržišni uspjeh nastoje da podijele sa zajednicom u kojoj djeluje.

Aktivnosti finansijske podrške ove banke usmjerene su kako na kulturne, tako i na sportske, humanitarne i obrazovne programe u Crnoj Gori – saopštili su iz banke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *