Rekordna posjećenost u hotelima “Avala” i “Bianca”

Dodajte komentar
Hotel Bjanca

Lideri turističke privrede na jugu i sjeveru Crne Gore, hoteli “Avala resort&villas” i “Bianca Resort & Spa” i ove godine bilježe rast popunjenosti u periodu ljetnje turističke sezone.

Naša trenutna popunjenost u hotelu “Avala resort&villas”  je 98%. I dalje je dominatna posjeta iz zemalja zapadne Evrope, Rusije, Srbije i ostalih zemalja regiona. Naravno, tu su i tradicionalno nama vjerni gosti iz Crne Gore. Predsezonu je obilježila visoka  popunjenost hotela, podsjetiću da smo  predsezonu počeli dolaskom grupe Jaguar, koja je boravila u hotelu dva mjeseca, zatim  Američka Ambasada, UEFA, vodeće farmaceutske firme, brojne druge domaće i strane kompanije. Presjek koji smo ostvarili za predsezonu je iznad svih očekivanja a gosti su nam najviše bili iz sljedećih zemalja: Francuske, Rusije, Turske, Srbije, Crna Gore, Hrvatske, Finske, Holandije… Za post sezonu već slobodno možemo sada najaviti – “ako se po jutru dan poznaje, biće dobra “, kazao je Nikola Kasalo, direktor “Beppler&Jacobson Montenegro”.

Što se tiče hotela “Bianca Resort & Spa” u junu ove godine smo imali prihod koji je najveći u tom mjesecu od otvaranja Hotela. Imamo i dobre najave što se tiče gostiju zainteresovanih za ljetnji planinski turizam i naravno sada smo već prepoznati kao jedna od najboljih destinacija za pripreme sportskih klubova, a to i potvrđuje dolazak sportskih ekipa iz Rusije. U tom cilju smo sada uradili i rekonstrukciju obližnjeg stadiona i pojačali našu ponudu. Nadamo se da ćemo uz našu ponudu uspjeti da u Kolašinu oživimo sportski turizam kao što je i nekada bio jer Kolašin ima idealne uslove za pripremu vrhunskih sportista”, objašnjava Kasalo.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *