Regent najbolji novi luksuzni hotel Evrope

Dodajte komentar

Hotel Regent Porto Montenegro dobitnik je ovogodišnje nagrade World Luxury Hotel Award u kategoriji novog luksuznog hotela Evrope.

Iz Porto Montenegra je saopšteno da je to priznanje jedno od najprestižnijih u svijetu hotelijerstva i da predstavlja potvrdu kvaliteta i visokog nivoa usluge koju Regent pruža gostima.

“Hotel Regent je prvi i jedini u Crnoj Gori koji nosi tu prestižnu nagradu, poznatu kao Oskar u svijetu luksuzne hotelske industrije”, navodi se u saopštenju.

Iz Porto Montenegra su kazali da je godišnja gala ceremonija dodjele World Luxury Hotel Awards 2015 održana u subotu u Hong Kongu.

“Oduševljeni smo priznanjem. Za samo godinu, koliko Regent Porto Montenegro radi, prepoznati smo kao dragulj Južnog Jadrana. Uspjeli smo da postavimo visoke standarde i potrudili se da Regent pozicioniramo visoko na ljestvici svjetskog hotelijerstva”, kazali su predstavnici menadžmenta hotela.

Hotel Regent je inspirisan arhitekturom starih venecijanskih palata Boke Kotorske i najnoviji je u lancu Regent Hotels & Resorts hotelske grupacije.

Hotel nudi 51 dvokrevetnu sobu i 35 jednosobnih, dvosobnih i trosobnih apartmana i rezidencija, tri restorana i spa centar.

The World Luxury Awards je jedna od najpoznatijih globalnih organizacija, koja za cilj ima prepoznavanje i nagrađivanje najboljih u globalnom hotelijerstvu, sa posebnim osvrtom na besprekornu uslugu i izuzetne sadržaje.

Nagrade se dodjeljuju u nekoliko kategorija, na nivou država, kontinenata i na svjetskom nivou.

Analitika

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *