Luštica bej: Garsonjera za 235.000 eura

1 komentar

U Beogradu je promovisan hotelsko-turistički kompleks Luštica Bej kod Tivta, koji će imati 1.000 stambenih jedinica u sedam hotela, 500 vila i dve marine za 250 brodova.

Taj kompleks je počeo da radi ove sezone, a prvih 70 stanara se već uselilo u luksuzne stanove.

Završetak cijelog projekta Luštica Beja očekuje se za oko 10 godina i radi se o grinfild investiciji vrijednoj oko 1,1 milijardu eura, koja je započeta da se gradi 2013. godine, rekla je izvršni direktor prodaje Luštica Beja, Bojana Šaranović.

Na prezentaciji u organizaciji Srpske asocijacije menadžera, Šaranović je rekla da je kompanija Orascom Development većinski vlasnik tog objekta.

Ovo ljeto je prvi put postalo operativno i prvih 70 vlasnika stanova u vilama Luštica Beja se uselilo, od ukupno 200 stanova koliko je prodato, a narednih nedjelju dana počeće prodaja prvih hotelskih soba, navela je Šaranović.

Vile se grade po zahtjevu klijenta, u zavisnosti da li će imati dvije, tri ili više soba i koliko će biti veliki objekat, kazala je Šaranović

Do kraja sljedeće godine biće gotova jedna od ukupno dvije marine za 176 brodova, sa dubinom gaza do 35 metara, navela je predstavnica Luštica Beja.

Golf teren kada bude sagrađen imaće 18 rupa i imaće površinu od 400.000 kvadratnih metara, a predviđena je gradnja teniskih centara, vatrogasne i policijske stanice, medicinskog centra, škole…

Što se tiče cijene stanova i vila, Šaranović je navela da garsonjera od 50 kvadrata košta oko 235.000 eura, jednosoban stan košta između 335.000 do 380.000 eura, dvosobni stan od 550.000 eura pa naviše.

Za sada su završene četiri, od ukupno 500 vila, i tri su već rezervisane, a primjera radi, jedna od njih, površine oko 700 kvadratnih metara, prodaje se za oko tri miliona eura, navela je ona.

Naselje Luštica Bej imaće sedam hotela i blizu 500 vila i bungalova visoke klase, sa više od hiljadu apartmana, sa wellnes i spa centrima, konferencijskim salama, dvije marine, veliko igralište za golf i oko 4,9 kilometara uređenih pešačkih staza.

Izvor: B92, Tanjug

Podijeli ovaj članak
1 Komentar
  • Čudno se to gradi, zar ne? I da bi imala novca, ne bih kupila. Već od 2008 godine samo “will be”, “will be”, “will be” na njihovoj web stranici.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *