Ovo je najskuplji i najluksuzniji stan u Dubaiu (foto)

Dodajte komentar

Najskuplji stan u Dubaiu (za sada), stavljen je na prodaju po cijeni od 50 miliona dolara. Stan će biti izgrađen i opremljen 2017. godine, a biće smješten na vrhu Palm Jumeirah One tornja.

Naravno, stan koji ima takvu cijenu nudi vam samo najbolje – infiniti bazen, spa, i garažu sa 12 automobila. Pitate se kako jedan stan može sadržati sve to? Pa, vrlo lako kada ima površinu od 5.000 m2.

Ukupno on će imati osam spavaćih soba i masivni balkon, koji će mjeriti površinu od 1.660 m2, a biće smješten na dvadeset petom spratu. Njegove chic i stylish spavaće sobe nudit će beskompromisno dobar pogled na panoramu grada. Prozori od poda do stropa propuštaće sasvim dovoljno prirodne svjetlosti, koje će sobama podariti prozračnost i svježinu. Na gornjoj terasi nalaziće se bujno zeleno drveće, nadomak bazena, profinjenog spa centra i odaja za spremačicu.

Nazvan kao privatni hram, ovo remek djelo kreiraće duo Omniyat i Drake & Scull International. Imaće kuhinju sa odvojenom prostorijom za pripremu hrane, profesionalni roštilj, otvorenu terasu i fenomenalni prostor za organizovanje zabava.

Iako je penthaus sam po sebi predivan, kompleks u kojem se nalazi je još ljepši i luksuzniji. U sklopu ovog kompleksa bitće teretana, salon ljepote i kino, pored brojnih drugih pogodnosti. Prije predstavljanja ovog projekta, najskuplji stan Dubaija bio je smješten u Burj Khalifi, i koštao je 16,20 miliona dolara.

1

2

3

4

5

6

Izvor: Lux magazine

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *