Sporazum o saradnji Bankar.me i Nekretnina.me

Dodajte komentar

Predstavnici finansijskog portala Bankar.me i predstavnici kompanije Anex Consultancy, koja posluje u sektoru nekretnina i upravlja web oglašivačem ekskluzivnih nekretnina www.Nekretnina.me, potpisali su sporazum o saradnji.

Anex Consultancy je jedna od vodećih kompanija koja se bavi savjetovanjem i  posredovanjem u kupoprodaji ekskluzivnih nekretnina, sa sjedištem u Podgorici, koja posluje u Crnoj Gori od 2008.godine.

Primarni cilj njihovog poslovanja jeste promovisanje Crne Gore i privlačenje stranih direktnih investicija prevashodno kroz razvoj investicionih projekata, kao i prodaju atraktivnih kompleksa zemljišta za gradnju turističkih projekata i prodaju ekskluzivnih rezidencijalnih jedinica i komercijalnih prostora.

Njihov portfolio ponuđenih nekretnina je jedan od najekskluzivnih, a dosadašnji rad i rezultati ih kvalifikuju kao poželjnog i sigurnog partnera.

Nastojeći da na najkvalitetniji način promovišu svoje aktivnosti i jačaju promociju svog brenda, predstavnici Anex Consultancy su prepoznali portal Bankar.me kao adekvatnog partnera u svrhu ostvarivanja tih ciljeva.

S toga, portal Bankar.me će povremeno prenositi i na svojim stranicama objavljivati izdvojene nekretnine koje se nalaze u ponudi portala Nekretnina.me.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *