Montenegro Airlines ponovo do Londona, Kopenhagena i Dizeldorfa

Dodajte komentar

Kompanija Montenegro Airlines je od juče počela da saobraća prema ljetnjem redu letjenja koji će važiti do 24. oktobra, a ono što karakteriše ljetnji red letjenja je povećan broj letova ka svim postojećim destinacijama ka kojima Montenegro Airlines saobraća tokom cijele godine, ali i ponovno uvođenje saobraćaja ka Londonu, Kopenhagenu i Dizeldorfu.

Novina ovog reda letjenja je po prvi put uspostavljanje redovnog saobraćaja ka Lionu, Sankt Peterburgu i Beču iz Tivta.

Prvi let Montenegro Airlinesa ka Londonu ove ljetnje sezone biće 29. aprila, a ka ovoj destinaciji letjeće se tri puta nedjeljno i to srijedom, petkom i nedjeljom iz Tivta. Kako je najavljeno iz MA, iz Tivta će saobraćati i letovi ka Sankt Peterburgu, utorkom i subotom.

“Letovi ka Lionu će se obavljati subotom iz Podgorice. Ponovni letovi ka Dizeldorfu startuju 18. aprila i to dva puta nedjeljno, utorkom i subotom, dok letovi ka Kopenhagenu počinju 9. maja, i to tri puta sedmično, utorkom, petkom i subotom. Po ljetnjem redu letjenja avioni nacionalne avio-kompanije saobraćaće tri puta dnevno iz Podgorice za Beograd, dok će iz Tivta za Beograd saobraćati i do četiri puta dnevno. Crna Gora će sa prijestonicom Austrije biti svakodnevno povezana tokom ljetnje sezone, uključujući let iz Tivta koji će se obavljati utorkom”, najavljeno je iz Montenegro Airlines-a.

Što se ostalih destinacija tiče, Montenegro Airlines će šest puta nedjeljno letjeti za Cirih i pet puta nedjeljno za Frankfurt. Za Rim će avioni nacionalne avio-kompanije letjeti svakodnevno u saradnji sa italijanskom avio-kompanijom Alitalia. Letovi ka Ljubljani će se obavljati pet puta nedjeljno u saradnji sa slovenačkom kompanijom Adria Airways.

“I ove godine, kao i prethodne Montenegro Airlines zadržava broj letova prema Moskvi i Parizu. Ka ovim metropolama planirano je letjenje na dnevnom nivou, pojedinim danima i do četiri puta dnevno. Čarter saobraćaj za Bari i Napulj Montenegro Airlines će obavljati po ustaljenom redu, svakog petka i nedjelje naizmjenično, u popodnevnim časovima”, piše u najavi.

Ova aviokompanija obilježiće sezonu i brojnim čarter letovima ka Njemačkoj: Hanover, Lajpcig, Berlin, Štutgart i Nirnberg, Francuskoj za Miluz i Dižon, Azerbejdžanu, odnosno za Baku i Jermeniji (Jerevan).

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *