Hotel Mediteran četvrti put na doboš

Dodajte komentar

Ste­čaj­na upra­va bu­dvan­skog pred­u­ze­ća Ma­e­stral­turs ras­pi­sa­la je če­tvr­ti oglas za pro­da­ju be­čić­kog ho­te­la Me­di­te­ran po po­čet­noj ci­je­ni od 49,7 mi­li­o­na eura, če­ti­ri mi­li­o­na ni­žoj ne­go na pret­hod­nom ten­de­ru. Na pro­da­ju je, po­red ho­te­la Me­di­te­ran, po­nu­đe­na i pro­iz­vod­no-teh­no­lo­ška i osta­la opre­ma za dva mi­li­o­na, ka­ta­star­ska par­ce­la od 484 kva­dra­ta za 296,1 hi­lja­du i jah­ta Kran­či Atlan­tik 40 za 183,3 hi­lja­de eura.

Po­čet­na ci­je­na po­nu­đe­ne imo­vi­ne Ma­e­stral­tur­sa, bu­dvan­skog bi­zni­sme­na Bla­ža De­di­ća, iz­no­si 52,2 mi­li­o­na i ni­ža je 4,2 mi­li­o­na eura ne­go na pret­hod­nom, ka­da ni­je bi­lo za­in­te­re­so­va­nih ku­pa­ca.

Po­nu­de za imo­vi­nu Ma­e­stral­tur­sa mo­gu se do­sta­vlja­ti pod­go­rič­kom Pri­vred­nom su­du do 3. ok­to­bra. Otva­ra­nje po­nu­da, uko­li­ko ih bu­de, za­ka­za­no je za 4. ok­to­bar u ho­te­lu Me­di­te­ran.

Ste­čaj u Ma­e­stral­turs uve­den je u ju­nu pro­šle go­di­ne, zbog vi­še­go­di­šnjeg mi­li­on­skog du­ga. Ra­čun fir­me bio je u blo­ka­di pet go­di­na zbog du­ga od če­ti­ri mi­li­o­na eura.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *