Hipotekarna banka: Počela prodaja Premium & NRG paketa

Dodajte komentar

Hipotekarna banka je u saradnji s Crnogorskim Telekomom, počela prodaju Premium & NRG paketa, koji sadrži Premium MasterCard PayPass karticu i gratis NRG prepaid broj sa tri eura kredita.

Cijena Premium & NRG paketa je pet eura, što je istovremeno godišnja naknada za Premium MasterCard PayPass karticu.

Iz Hipotekarne banke naglašavaju da je Premium MasterCard PayPass kartica internacionalna kartica, najpopularnija u Crnoj Gori, s kojom korisnici na preko 600 prodajnih mjesta imaju popust od tri do 25 odsto.

Osim popusta, s njom se može bez provizije podizati novac na bankomatima Hipotekarne banke i kupovati na POS terminalima i preko interneta.

“Da bi Premium kartica bila aktivna potrebno je dopuniti NRG prepaid račun sa najmanje 5 eura u 3 mjeseca. Ističemo da se Premium kartica izdaje odmah i nakon prve uplate sredstava na račun postaje aktivna”, saopšteno je iz Hipotekarne banke.

NRG prepaid paket Telekoma je popularna tarifa za mlade i omogućava pozive u NRG grupi za 5 centi po minutu, slanje poruka prema svim mrežama u Crnoj Gori za 1 cent, kao i besplatnu mobilnu verziju facebook-a i besplatan pristup univerzitetskim sajtovima.

Svaka dopuna , izuzev prepaid2 dopune, bilo kojim iznosom korisnicima NRG tarife donosi besplatan internet 100 MB i 1GB za besplatno slušanje muzike na portalu pick'n'play.

Detalje o podešavanju i aktivaciji besplatnog pristupa, kao i periodu važenja računa dostupni su na www.telekom.me/nrg .

Nakon aktivacije i podešavanja, korisnici na raspolaganju imaju 500 MB mjesečno.

Premium & NRG paket se mogu kupiti u svim poslovnicama Hipotekarne banke širom Crne Gore.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *