Uhapšen pljačkaš u pokušaju pljačkanja banke u Podgorici

Dodajte komentar

Devetnaestogodišnji Miloje Milić uhapšen je rano jutros samo nekoliko trenutaka nakon što je provalio u poslovnicu Hipo banke u Hercegovačkoj ulici u Podgorici iz koje je ukrao nešto više od dvije hiljade eura.

Brzom intervencijom policije on je uhapšen u blizini banke, a njegovim pretresom policija je našla ukradeni novac. Danas će biti priveden tužiocu, a istraga o ovom slučaju je u toku.

“Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije, Centra bezbjednosti Podgorica su jutros, 09. aprila 2014. godine, u poslovnici Hypo Alpe Adria banke u Hercegovačkoj ulici, na mjestu izvršenja krivičnog djela, lišili slobode M.M. (19) iz Podgorice, od kojeg su oduzeli nešto više od 2.000 eura za koje se sumnja da ih je neposredno prije toga otuđio iz banke”, saopštila je Uprava policije.

Policija navodi da je radnik obezbjeđenja banke oko 5.30 pozvao policiju i prijavio da je u toku provalna krađa.

“Na lice mjesta je odmah upućena policijska patrola, koja je stigla u najkraćem roku i u unutrašnjosti objekta poslovnice banke zatekla i lišila slobode M.M.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Pregledom M.M. je pronađen novac u iznosu od 2.025,15 eura, koji je, kako se sumnja, ovo lice otuđilo iz objekta. Novac je oduzet i vraćen oštećenoj strani”, dodaje se u saopštenju.

Policija sumnja da je Milić oko 5.30 odvalio spoljna klizna vrata poslovnice banka, a potom i unutrašnja klizna vrata i ušao u banku. Tamo je, kako se sumnja, iz jedne od ladica uzeo novac.

vijesti.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *