MEPPU: U pronađenom djelovodniku nije bilo brisanja niti dopisivanja podataka

Djelovodnik Direkcije za inspekcijski nadzor pronađen je, obavijestili su iz Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma.

Kako ističu, djelovodnik je nađen na mjestu koje je prethodnih dana pregledano nekoliko puta, što upućuje na to da je naknadno vraćen, nakon prijave o njegovom nestanku policiji i objava u medijima.

“Djelovodnik Direkcije za inspekcijski nadzor je pronađen, nakon prijave slučaja policiji, a detaljnim uvidom policijskih inspektora utvrđeno je da u djelovodniku nije bilo brisanja ili dopisivanja”, ističu u saopštenju.

Objašnjavaju da je djelovodnik pronađen na mjestu koje je u više navrata pregledano prethodnih dana, što znači da je vraćen nakon prijave slučaja policiji i objave u medijima.

“Ministarka Novaković Đurović je pokrenula sve procedure za utvrđivanje odgovornosti u Ministarstvu, koje će uskoro imati epilog. Od inspektora smo informisani da će slučaj biti proslijeđen nadležnom tužiocu. Za sada je najvažnije da rad Ministarstva u ovom segmentu funkcioniše nesmetano, a ovaj neuspjeli pokušaj kompromitacije će imati adekvatan odgovor”, poručuju u Ministarstvu.

RTCG

Check Also

Konstituisan OU metalurgije i metaloprerađivačke industrije

Novi saziv Odbora udruženja metalurgije i metaloprerađivačke industrije Privredne komore Crne Gore konstituisan je 22. …

Leave a Reply

Your email address will not be published.