Zaposleni Telekoma učestvovali u čišćenju obale Morače

Volonteri Crnogorskog Telekoma učestvovali su danas u akciji čišćenja obale Morače, koju je povodom Međunarodnog dana čistih obala organizovala NVO Zero Waste Montenegro, a Crnogorski Telekom je i ove godine podržao organizaciju ove najveće volonterske akcije u zemlji.

Riječ je o jednoj u nizu akcija kroz koje Volonterski klub Telekoma promoviše i podržava ekološke inicijative u Crnoj Gori.

„Posebno nam je drago što smo već godinama u prilici da učestvujemo u akcijama koje organizuje Zero Waste Montenegro, prije svega zato što je riječ o najvećem volonterskom poduhvatu koji se održava jednom godišnje širom svijeta, i ponosni smo što i u našoj zemlji imamo priliku da se pridružimo ovom globalnom pokretu.

Odgovoran odnos prema životnoj sredini, samim tim i prema zajednici, za Telekom je važan dio poslovanja, i kroz ovakva partnerstva i podršku sličnim akcijama želimo da taj princip dodatno promovišemo“, kazao je Matija Otašević, ekspert za korporativnu komunikaciju u Telekomu.

Check Also

Konstituisan OU metalurgije i metaloprerađivačke industrije

Novi saziv Odbora udruženja metalurgije i metaloprerađivačke industrije Privredne komore Crne Gore konstituisan je 22. …

Leave a Reply

Your email address will not be published.