Hipotekarna banka dovodi najcjenjenija imena iz oblasti investicija na konferenciju o finansijskom tržištu „Road to Investments“

Dodajte komentar

Podgorica će biti domaćin jednog od najznačajnijih događaja iz oblasti bankarstva i finansija u ovoj godini. Hipotekarna banka u srijedu, 7. juna u hotelu “Hilton” organizuje “Road to Investments – Financial Market Conference 2023”, na kojoj će učesnici biti značajni evropski stručnjaci iz oblasti investicija.

Profesor korporativnih finansija na Bokoni univerzitetu Mauricio Dalokio (Maurizio Dallocchio), dekan Zagreb School of Economics and Management prof. dr Mato Njavro, Klaudija Daniš (Claudia Dunisch) rukovoditeljka odjeljenja za institucionalno poslovanje u Raiffeisen Capital Management – samo su neka od imena koja će sa učesnicima konferencije podijeliti svoja znanja i iskustva.

Tokom konferencije biće organizovano više panela i prezentacija o međunarodnom tržištu kapitala, tržišnim uslovima i trenutnoj situaciji u vezi s investicijama na tržištu kapitala, ulaganju u investicione fondove, kao i o ulaganju u investicione sertifikate.

Kompletan program konferencije možete pogledati na WEB STRANICI DOGAĐAJA.

Konferencija je otvorena za zainteresovane, a broj mjesta je ograničen.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *