Hipotekarna banka dovodi najcjenjenija imena iz oblasti investicija na konferenciju o finansijskom tržištu „Road to Investments“

Podgorica će biti domaćin jednog od najznačajnijih događaja iz oblasti bankarstva i finansija u ovoj godini. Hipotekarna banka u srijedu, 7. juna u hotelu “Hilton” organizuje “Road to Investments – Financial Market Conference 2023”, na kojoj će učesnici biti značajni evropski stručnjaci iz oblasti investicija.

Profesor korporativnih finansija na Bokoni univerzitetu Mauricio Dalokio (Maurizio Dallocchio), dekan Zagreb School of Economics and Management prof. dr Mato Njavro, Klaudija Daniš (Claudia Dunisch) rukovoditeljka odjeljenja za institucionalno poslovanje u Raiffeisen Capital Management – samo su neka od imena koja će sa učesnicima konferencije podijeliti svoja znanja i iskustva.

Tokom konferencije biće organizovano više panela i prezentacija o međunarodnom tržištu kapitala, tržišnim uslovima i trenutnoj situaciji u vezi s investicijama na tržištu kapitala, ulaganju u investicione fondove, kao i o ulaganju u investicione sertifikate.

Kompletan program konferencije možete pogledati na WEB STRANICI DOGAĐAJA.

Konferencija je otvorena za zainteresovane, a broj mjesta je ograničen.

Check Also

Cijene goriva bi mogle biti veće od četiri do sedam centi

Prema današnjim podacima sa međunarodnih berzi naftnih derivata i kursa dolara i eura, cijene goriva …

Leave a Reply

Your email address will not be published.