Erste banka je zvanična banka Crnogorskog olimpijskog komiteta

Dodajte komentar

Erste banka je zvanična banka Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK) i Olimpijskog tima, a ugovor o sponzorstvu danas su u Podgorici potpisali predsjednik COK-a Dušan Simonović, predsjednik UO Erste banke Aleksa Lukić i član UO Erste banke Darko Keković.

COK i Erste banka udružuju snage kako bi podržali crnogorske sportiste u ostvarivanju njihovih sportskih snova, te pružili najbolje moguće uslove za njihovu pripremu i nastupe na međunarodnoj sportskoj sceni.

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta, Dušan Simonović, istakao je da je Erste banka, kao jedna od vodećih finansijskih institucija u zemlji, idealan partner Crnogorskog olimpijskog komiteta.

“Kroz saradnju sa COK-om želimo da na konkretan i održiv način doprinesemo kvalitetu priprema olimpijskog tima i razvoju olimpijskih sportova u Crnoj Gori, ali ne samo to. Naša je želja da na svakom koraku ističemo i živimo univerzalne vrijednosti čovječanstva, a koje se nalaze u srcu olimpizma: izvrsnost, poštovanje i prijateljstvo. Kao finansijska institucija, a banku prije svega čine ljudi koji rade za ljude, ove vrijednosti osjećamo bliskim i našim”, istakao je predsjednik Upravnog odbora Erste banke, Aleksa Lukić.

“Unaprijed se radujemo brojnim uspješnim i plemenitim sportskim pričama koje će nam naredna godina ispriča

ti. Vjerujemo u naše olimpijke i olimpijce, znam i da oni vjeruju u sebe”, kazao je član Upravnog odbora Erste banke, Darko Keković.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *