Telekom za praznike poklanja gigabajte i otključane Extra TV kanal

Dodajte komentar

Crnogorski Telekom i ove godine za povodom Dana nezavisnosti svim postpejd i pripejd korisnicima poklanja praznične gigabajte za surfovanje u najbržoj i najvećoj mobilnoj mreži u zemlji. Prazničnih 100 GB važiće 4 dana – od petka u ponoć do utorka do kraja dana – a mogu se aktivirati već danas kroz Telekom ME aplikaciju.

Već je dobro poznata činjenica da korisnici Telekoma surfuju mnogo više od korisnika drugih mreža, kao i da Telekom iz godine u godinu ima najveći broj korisnika mobilnog interneta i najveći protog gigabajta u mobilnoj mreži, podsjećaju iz ove kompanije.

„To su zvanični podaci Agencije za elektronske komunikacije (EKIP), koji nam dosta govore o navikama i potrebama naših korisnika. Uz to, zvanično mjerenja EKIP-a o kvalitetu servisa mobilnih mreža govore i da Crnogorski Telekom ima najveću i najbržu 4G i 5G mrežu u zemlji. Naša 5G mreža u ovom trenutku dostupna je za oko 76% građana, a Telekom korisnicima nudi i najveće prosječne brzine interneta na čitavoj teritoriji Crne Gore – u gradovima, vangradskim zonama i na putevima.

Kada se te činjenice ukrste, pokazuju nam u kojem pravcu treba da razmišljamo kada želimo da nagradimo korisnike, ali i govore nam da naša mreža ima dovoljno kapaciteta i dovoljno snažnu infrastrukturu da im omogući vrhunsko korisničko iskustvo u mobilnoj mreži za to vrijeme“, kazala je Gordana Spahić, rukovodilac za razvoj proizvoda i brend menadžment u Crnogorskom Telekomu.

Osim toga, povodom Dana nezavisnosti Extra TV korisnicima Telekoma će od danas do kraja maja biti otključani svi kanali iz paketa na koje nisu pretplaćeni, sa izuzetkom paketa Zadruga, uključujući popularne HBO i HBO Premium, Arena sport i Pink pakete.

Sportski, filmski, dječji, muzički i dokumentarni kanali koje Telekom poklanja korisnicima biće automatski otključani, dok HBO i HBO Premium paketi zahtjevaju aktivaciju koju je moguće obaviti već danas kroz Extra TV Meni – Extra TV portal – HBO Promo. Te pakete je na isti način neophodno deaktivirati do 31. maja.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *