Drašković: ACV sjutra sertifikuje Aerodrom Podgorica

Dodajte komentar

Izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Vladan Drašković najavio je da će Agencija za civilno vazduhoplovstvo u srijedu sertifikovati Aerodrom Podgorica.

– I taj se posao priveo kraju, čast mi je da sam savremenik tog trenutka – kazao je Drašković u Bojama jutra na TV Vijesti.

Drašković je, govoreći o eventualnom davanju aerodroma pod koncesiju, kazao kako smatra da državni monopol ne treba pretvarati u privatni, uz pretpostavku da se racionalno upravlja i “ponese razvoj na sopstvenim leđima”.

– Mislim da je to moguće i da to treba uzeti u obzir – naveo je on.

Drašković je, na pitanje da li je tačno da Aerodromi blokiraju tri linije kompanije Air Montenegro i jesu li od početka sezone opslužili letove za Tel Aviv, Lion i Nant, kazao da pružaju usluge na gornjoj granici svojoj mogućnosti, svim zainteresovanim avio-prevoznicima.

– Ukoliko nekom zahtjevu ne možemo da izađemo u susret, to ne bih nazvao blokadom bilo čega. Pomenute rute jesmo opslužili od početka ljetnje sezone i tako ćemo da nastavimo opet, na gornjoj granici svojoj mogućnosti, za sve rute za koje su zainteresovani avio-prevoznici – istakao je Drašković.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *