CKB banka zapošljava: IT sistem inženjer

Dodajte komentar

Budi dio našeg IT tima i pridruži nam se na

ekspertskoj poziciji

IT sistem inženjera

u odjeljenju IT infrastrukture i podrške!

Nova energija, kreativnost u rješavanju izazova i napredna znanja koja posjedujete su ključna kako bismo unaprijedili procese u našem sektoru. Kao banka sa najvećom IT infrastrukturom u Crnoj Gori, imali biste jedinstvenu priliku da usavršite, inovirate i pokažete svoje znanje kroz kroz sledeće aktivnosti:

  • Planiranje, razvoj i održavanje napredne i moderne serverske IT infrastrukture (on-prem i cloud) uz održavanje kvaliteta IT servisa,
  • Zanimaćete se serverima i storage-ima poslednje generacije, modernim verzijama operativnih sistema i raznim sistemskim aplikacijama, virtualizacijskim platformama, backup rješenjima, te cloud servisima,
  • Nadgledaćete i razvijati naše moderne DataCentar i DR lokaciju, ali i obezbjeđivati kontinuiteta poslovanja,
  • Sarađivaćete sa najvećim svjetskim nivoima vendorske podrške (npr. Microsoft Premier Support, Dell ProSupport i sl.),
  • Radiće na IT projektima koji pomjeraju granice IT i bankarskog sektora,
  • Aktivno ćete učestvovati u definisanju i sprovođenju strategije razvoja informacionog sistema Banke i na taj način direktno oblikovati budućnost IT infrastrukture u najvećoj banci u Crnoj Gori.

Ako ste nas prepoznali kao adekvatno okruženje za svoj dalji profesionalni razvoj, te imate prethodno iskustvo u ovoj oblasti, popunite aplikativnu formu i postanite dio našeg tima. 

Kontaktiraćemo samo sa kandidatima koji uđu u uži izbor, a ostale prijave čuvamo u bazi i radujemo se nekoj budućoj saradnji.

Oglas je otvoren do 26. 05. 2023. godine, a svi zainteresovani kandidati se mogu prijaviti  OVDJE.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *