Izvučeni dobitnici nagradne igre Hipotekarne banke

Dodajte komentar

Putovanje za dvije osobe u Istanbul, na epsko finale UEFA Champions League koje će se održati 10. juna u Istanbulu, osvojio je korisnik Perović Stevo. Putovanje u Istanbul na ovaj prestižni sportski događaj je upravo glavna nagrada u nagradnoj igri koju su organizovali Mastercard i Hipotekarna banka. U bazi za izvlačenje nagrada našli su se svi korisnici koji su Mastercard karticom Hipotekarne banke obavili transakciju veću od 10 eura, u periodu od 25. marta do 25. Aprila tekuće godine.

Pored dvije ulaznice prve kategorije, koje je obezbijedio Mastercard, za fudbalsku utakmicu finala UEFA Champions League 2022/23 koje se održava u Istanbulu, na stadionu “Ataturk Olympic”, 10. juna 2023. godine, glavna nagrada podrazumijeva i dvije povratne avionske karte na relaciji Podgorica-Beograd-Istanbul-Beograd-Podgorica, transfere, smještaj u hotelu sa 5*, vodič tokom cijelog putovanja, jednu Premium gift karticu sa uplaćenih 150 eura.

Bogat nagradni fond, koji je obezbijedio Mastercard, pored glavne nagrade čine i dva Sony PlayStation PS5 kao i deset vaučera od 100 eura za kupovinu u Intersportu. Matijević Ana i Knežević Blagota su dobitnici su Sony Play station PS 5, dok su dobitnici vaučera od 100 eura za trgovinu u Intersportu: Vukićević Dejan, Babić Milica, Marđonović Marko, Dačević Radoje, Fatić Suzana, Stanišić Anđela, Lješević Ljeposava, Avrić Danka, Lakic Đorđije i Boričić Jelena.

Izvlačenje nagrada je organizovano na TV Vijesti , a dobitnici su izvučeni kompjuterski, pomoću softvera posebno kreiranog za ovu namjenu, koji je nasumično iz baze podataka izvukao dobitnike.

Spisak dobitnika objavljen je 27. aprila u dnevnim novinama “Vijesti”, a istaknut je i na web portalu www.hipotekarnabanka.com.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *