Air Serbia danas nudi karte do Tivta i Podgorice za 30 eura

Dodajte komentar

Air Serbia danas ima promotivnu ponudu “Poleti u proljeće” u okviru koje putnici mogu da kupe avio-karte za više od 70 gradova u mreži srpske nacionalne avio-kompanije za period putovanja od 8. maja do 15. juna, navodi se u saopštenju.

“Pred nama je najaktivniji dio godine u kojem je potražnja za letovima izuzetno visoka. Pored široke mreže destinacija, trudimo se da naše putnike obradujemo i promotivnim cijenama avio-karata. Tokom 24 časa, 27. aprila, letovi za veliki broj destinacija iz naše mreže biće dostupni po najpovoljnijim cijenama”, rekla je viša menadžerka za upravljanje prihodima Maša Vasović.

Karte za najfrekventnije destinacije u mreži Air Serbia, kada je u pitanju region, kao što su Podgorica i Tivat, moći da se kupe po cijeni od 30 eura po pravcu, uključujući sve takse, saopštio je srpski avio-prevoznik.

“Do Barselone, Malte i Firence putnici će moći da lete počev od 40 eura po pravcu, dok će karte do Istanbula, Rima ili Liona biti dostupne po početnoj cijeni od 50 eura. Boravak u Parizu, Londonu i Tel Avivu tokom proljeća je uvijek zanimljiv putnicima, a mi smo se potrudili da im omogućimo da tamo stignu upravo letovima naše kompanije za koje će početna cijena karte iznositi 60 eura po pravcu”, rekla je ona.

Tokom promotivnog perioda, avio-karte mogu se kupiti putem veb-sajta www.airserbia.com, mobilne aplikacije, kao i u poslovnicama i na aerodromu u Beogradu.

Tanjug

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *