U Podgorici otvoren BMW Motorrad salon

Dodajte komentar

Nakon dvanaest godina od otvaranja BMW i Mini prodajno – servisnog centra, gdje se u proteklom periodu vršila prodaja i servisiranje BMW vozila juče je u Podgorici otvaren BMW Motorrad salon.

Prema riječima generalnog menadžera BMW-a za Crnu Goru, Vladana Spasojevića, ideja o otvaranju pomenutog salona je nastala odavno,ali su, kako je istakao,  čekali pogodne uslove za realizaciju iste.

“Ovo je godina kada BMW Motorrad slavi 100 god postojanja pa i neka ovo bude naš mali doprinos obilježavanju tog značajnog jubileja”, kazao je on.

Spasojević je napomenuo da je od otvaranja BMW i Mini prodajno-servisnog centra 2012. godine do danas, isporučeno više od 300 motora.

“Danas je u našem salonu motorima i bajkerima dato posebno mjesto i prostor koji zaslužuju i gdje će, nadamo se, uživati i osjećati se kao kod svoje kuće. Nadam se da ćemo imati priliku da budemo domaćini i u nekim narednim okupljanjima i unaprijed se radujemo novim inicijativama i predlozima za saradnju”, poručio je on.

Na svečanom otvaranju prisutnima se obratio i predstavnik Delta Motorsa, brend menadžer Srđan Marković.

“Drago mi je što smo se, uprkos lošem vremenu, danas ovdje svi okupili da otvorimo prvi salon ovakvog tipa u Crnoj Gori. Ovako veliki broj ljudi na ovom mjestu je jasan pokazatelj da je otvaranje ovog salona pun pogodak”, kazao je on.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *