Najveća akvizicija u sektoru nekretnina zvanično okončana – CEE-BIG B.V. je i formalno pravno postao vlasnik Capital Plaze u Podgorici

Dodajte komentar
Capital Plaza predstavlja najsavremeniju arhitektonsku znamenitost glavnog grada Crne Gore. Kupac i novi vlasnik je BIG CEE, jedan od trenutno najvećih “developera” kada su u pitanju maloprodajni trgovački objekti u jugoistočnoj Evropi.

Ovo je do sada najveća akvizicija u ovom segmentu nekretnina u Crnoj Gori, ukupne gradjevinske površine  od oko 85.000 m2. Sastoji se od dva poslovna-kancelarijska tornja, hotela CUE, stambeno-komercijalnog  kompleksa sa 70 luksuznih stanova,  trgovačkom zonom na dva nivoa kao i četiri nivoa garaža sa oko 725 parking mjesta. Time kompanija CEE-BIG B.V postaje vodeći investitor u našoj državi.

Colliers Crna Gora, koji na tržištu Crne Gore posluje već  više od 15 godina, konsultujući i zastupajući najveće učesnike na tržištu nekretnina u Crnoj Gori i šire, nastupala je kao ekskluzivni agent u ovoj transakciji i koordinirala je istu  tokom čitavog procesa.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *