Iskoristite priliku da uz Turistički kredit NLB Banke vašu ponuda bude kao sa razglednice   

Dodajte komentar

Jedan majski dan može donijeti skijanje na padinama Bjelasice i prve susrete sa vodama Jadranskog mora. Raznolike plaže na jugu i jedinstvena, netaknuta priroda na sjeveru jesu kontrast u Crnoj Gori koji privlači sve veći broj turista iz godine u godinu. 

Ukoliko se posjetioci u ovom periodu nađu u Crnoj Gori vrlo je moguće da u istom danu osjete čari sjeverne Crne Gore i duh Mediterana. Crna Gora kao ekološka država i njeni stanovnici svoju turističku ponudu treba da kreiraju čuvajući tradiciju i njegujući sve vrijednosti održivog razvoja. Netaknuta priroda i plavetnilo Jadrana kojima se Crna Gora ponosi i poziva na uživanje u divljoj ljepoti mogu ostati postojani samo ako budu pažljivo čuvani.

Kao banka koja u svojoj strategiji ima utkane principe održivog razvoja a naslanjajući se na vrijednosti okruženja u kojem poslujemo, pripremili smo sepijalnu ponudu za turistički kredit za sve vas koji dočekujete i ispraćate turiste širom Crne Gore.

Kredit je obuhvatio kombinovanu kamatnu stopu sa kojom klijent dobija fiksnu kamatu, za prvih 5 godina, a nakon toga nastavlja da plaća po varijabilnoj, ili može nastaviti sa otplatom kredita po fiksnoj kamatnoj stopi koja u tom trenutku bude aktuelna, besplatnu naknadu za obradu kredita, koju možete iskoristiti do 30. 04. 2023. godine kao i mogućnost sezonske otplate, ili otplate u jednakim ratama.

Povoljnosti ovog kredita pandan su mogućnostima koje se pružaju za sve one koji turističku ponudu Crne Gore obogaćuju novim sadržajima. Bilo da je riječ o ugradnji solarnih panela na objektima za smještaj turista, kupovini kajaka kojima će rafting najdubljim kanjonom u Evropi imati posebnu draž, renoviranju smještaja, restauraciji brodića za jutarnja krstarenja, opremi restorana za kušanje nacionalnih jela ili pak kupovini bicikala i električnih trotineta kako bi gostima omogućili da dođu do najskrivenijih mjesta između planina i mora…beskrajno je puno mogućnosti koje, uz turistički kredit, postaju lako ostvarive.

NLB Banka pažljivo osluškuje potrebe svojih klijenata i na osnovu njih kreira različite ponude. Uz povoljnosti turističkog kredita i zajedničkim naporima možemo učiniti našu turističku ponudu posebnom, bazirajući se na vrijednostima i principima koje njegujemo. Posjetite najbližu poslovnicu ili asplicirajte online i učinite da goste sačeka ponuda kao sa razglednice a vas izdvoji pažnja i posvećenost, briga o zaštiti okruženja kao i trud uložen u očuvanje nasleđa a praćenje trendova.

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *