Prijavite se za „Konferencijski poziv sa analitičarima i investitorima“ Crnogorskog Telekoma

Dodajte komentar

Crnogorski Telekom će u četvrtak, 27. aprila, u 15:00 časova održati „Konferencijski poziv sa analitičarima i investitorima“, na kojem će akcionarima i zainteresovanim investitorima predstaviti poslovne rezultate ostvarene tokom prvog kvartala 2023. godine. Predstavnici menadžmenta kompanije odgovaraće tokom poziva na pitanja koja se tiču poslovnih procesa i strateških odluka, kao i planova i očekivanja za naredni period.

Iz Crnogorskog Telekoma pozivaju zainteresovane akcionare i investitore da se do srijede, 26. aprila, do 16:00 časova, prijave na e-mail [email protected], kako bi dobili pozivnicu sa linkom putem kojeg će moći da se registruju i prate prezentaciju.

U naslovu e-maila potrebno je istaći „Prijava za 10. Konferencijski poziv sa analitičarima i investitorima Crnogorskog Telekoma“, a u tekstu ime i prezime, zanimanje, te informaciju da li je riječ o vlasnicima akcija Crnogorskog Telekoma, kao i e-mail adresu za kontakt.

To će biti deseti „Konferencijski poziv sa analitičarima i investitorima“ Crnogorskog Telekoma, koji na ovaj način održava kontinuitet u komunikaciji sa akcionarima, investitorima i javnošću, potvrđujući transparentnost u radu i donošenju odluka kao osnovni princip poslovanja kompanije, ističu iz Sektora za korporativne i pravne poslove Telekoma.

„Konferencijski poziv sa analitičarima“ održaće se putem platforme Cisco Webex, a prijavljeni će dobiti uputstvo za pristupanje sastanku zakazanom za 27. april. Broj mjesta je ograničen, u skladu sa tehničkim mogućnostima Webex platforme.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *