Nakon Podgorice Burger King dolazi u Bosnu i Hercegovinu

Dodajte komentar

Svjetski poznati brend Burger King uskoro kreće sa radom u Bosni i Hercegovini.

“Bosna i Hercegovina je najnovija destinacija na mapi zemalja gdje gosti mogu da dožive iskustvo Burger Kinga i probaju savršeno ukusnu hranu u našim restoranima. Osnovan 1954. Burger King je globalni lanac restorana brze hrane, poznat po kvalitetu hrane i po tome što jedino tamo možete dobiti kultni Whooper na žaru. “Home of the Whopper” (eng. Kuća Whoppera) će uskoro otvoriti svoja vrata u Bosni i Hercegovini, gdje će gosti moći da probaju čuvene ukuse brenda i proizvode visokog kvaliteta, koji se služe s ljubavlju i pažnjom u moderno i minimalistički koncipiranim restoranima, čija udobodnost otvorenog prostora čini da se svi osjećaju dobrodošli”, navodi se.

Burger King je drugi najveći lanac brze hrane s hamburgerima na svijetu. Originalni Home of the Whopper, Burger King sistem posluje u više od 18.600 lokacija u više od 100 zemalja u svijetu.

Skoro 100 posto Burger King restorana su u vlasništvu i pod upravom nezavisnih franšiza, od kojih su mnoge porodični biznisi koji su u poslu decenijama.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *