Telekom Srbija dobio licencu za emitovanje Newsmax-a u Jugoistočnoj Evropi

Dodajte komentar

Vodeća američka kablovska informativna i digitalna medijska kompanija Newsmax Media i jedna od vodećih kompanija na polju fiksne i mobilne telefonije, interneta i multimedijalnih usluga u Jugoistočnoj Evropi Telekom Srbija, potpisali su ugovor o višegodišnjoj licenci koja će omogućiti srpskom operateru da svojim korisnicima emituje sadržaj Newsmax-a.

„Telekom Srbija se ponosi time što je Newsmax odabrao nas kao pouzdanog partnera koji će emitovati njegov sadržaj i proširiti njegovo prisustvo u Evropi. Nakon Bloomberg-a i Euronews-a, Newsmax je treći takav partner Telekoma Srbija koji nastoji da u Srbiju i region donese tačno i pouzdano informisanje od tako važnih partnera Srbije kao što su Sjedinjene Države. Telekom Srbija će obezbijediti da vijesti koje se budu emitovale širom Jugoistočne Evrope budu vrhunskog kvaliteta i u saglasnosti sa Newsmax-ovim brendom u Sjedinjenim Državama”, istakao je generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić.

Generalni direktor Newsmax Media Kristofer Radi (Christopher Ruddy) izrazio je zadovoljstvo partnerstvom sa Telekomom Srbija “koji je postao izuzetno značajan učesnik na brojnim evropskim tržištima”.

„Newsmax smatra ovaj sporazum dobrom prilikom da uspostavi saradnju sa Telekomom Srbija kao priznatim liderom u oblasti multimedije, i da učvrsti veze između Amerike i srpskog naroda i Balkana. Sjedinjene Države i Srbija bili su saveznici u oba svjetska rata, imaju zajedničku želju da se prevaziđe destruktivno nasljeđe komunizma u Istočnoj Evropi i kontinuirano podržavaju demokratska društva. Smatramo da će milioni Amerikanaca, Srba i ostalih naroda u nama vidjeti važan izvor informacija kojima mogu da vjeruju“, dodao je on.

Newsmax Media Inc. upravlja jednom od vodećih informativnih televizija u SAD, Newsmax. Kanal se emituje na svim glavnim kablovskim i satelitskim sistemima. Newsmax-ove medijske sadržaje redovno prati 40 miliona Amerikanaca preko Newsmax TV-a, Newsmax App, njegovog popularnog veb-sajta Newsmax.com, kao i putem publikacija kao što je Newsmax Magazine. Forbes je Newsmax nazvao „informativnom silom”.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *