Kako do novih pametnih telefona iz omiljene serije uređaja? Predstavljamo vam najbolju ponudu

Dodajte komentar

Evo kako da prvi stignete do pametnog telefona koji će svi željeti ove godine. Najnovija hit serija snižena i do 70 eura

 Ukoliko ste u potrazi za novim pametnim telefonom, imamo sjajne vijesti za vas! Uređaji iz tek lansirane Redmi Note 12 serije, koje odlikuju nevjerovatne specifikacije i elegantni dizajn biće dostupni po sjajnim cijenama samo za najbrže kupce. Požurite, jer vas vaš novi pametni telefon čeka. Ponuda traje od 10. do 13. aprila, uređaji će biti i do 70 eura jeftiniji, a sve detalje o ponudi možete pronaći na linku.

Pored Redmi Note 12 koji će se naći po odličnim cijenama, to jest u verziji 4+128 GB njegova cijena iznosiće svega 189 eura, tu je i sjajan Redmi Note 12 Pro 5G koji će umjesto 389 eura, biti dostupan za 319 eura.

Novi modeli iz čuvene Redmi serije predstavljeni su u okviru Redmi Note 12 edicije koja još jednom dokazuje zašto su ovi uređaji tržišni favoriti! Sjajne funkcije baterije, kamere, ali i dizajn napravili su svojevrsnu revoluciju i još jednom dokazuje zašto je Xiaomi postao planetarno popularan kao brend koji je omogućio da ljudi širom svijeta mogu da koriste najnajprednije tehnološke inovacije.

Modeli Redmi Note 12 5G i Redmi Note 12 posjeduju funkciju brzog punjenje od 33W, zahvaljujući kom ćete moći da tokom dana koristite sve  aplikacije koje su vam potrebne, kao i da se fotografišete koliko god želite,  bez brige o bateriji. Uz to, oba uređaja nude korisnicima sjajan 120Hz Flow AMOLED ekran, koji podržava Dolby Vision i Dolby Atmos tehnologiju i donijeće vašem ekranu nevjerovatno živopisne boje I sliku, dok će uz P-OLED materijale koji omogućavaju tanje okvire, pružiti do sada neviđeno vizuelno iskustvo na pametnim telefonima ovog ranga.

Redmi Note 12 Pro 5G nudi i odlične mogućnosti fotografisanja, uz senzor IMX766 koji zahvaljujući velikom senzoru i OIS tehnologiji, kao i kombinaciji sa druge dvije kamere donosi fotografije veoma visokog kvaliteta bez obzira na uslove u kojima su nastale.

Akcija traje u Xiaomi prodavnicama i kod ovlašćenih partnera, a sve detalje pogledajte na linku: http://redminote12serija.xiaomimne.com/

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *