Predrag Šegerec Najbolji menadžer 2023.

Dodajte komentar

Dobitnik priznanja  za uspješno, savjesno i odgovorno rukovođenje- Najbolji menadžer 2023 je Predrag Šegerec, komercijalni direktor kompanije Voli. Priznanje mu je uručeno  od strane Slobodana Stamenkovića, direktora kompanije Solvent Rating.

Bonitetna kuća Solvent Rating drugi put zaredom dodjeljuje prestižno priznanje ‘’Najbolji menadžer” najuspješnijim rukovodiocima u Crnoj Gori, koristeći evropsku metodologiju izračunavanja boniteta. Samo priznanje predstavlja potvrdu dugogodišnjeg sistemskog i kvalitetnog rada. Priznanje je  namijenjeno najodgovornijim menadžerima u kompanijama koje uspješnim poslovanjem doprinose pozitivnom poslovnom okruženju u Crnoj Gori i najmanje tri godine zaredom imaju najbolji bonitet, najviši rejting i nikada se nisu nalazile na crnoj listi poreskih dužnika.

Komercijalni direktor Predrag Šegerec je u kompaniji Voli je već 23 godine. Komercijalna služba kojom rukovodi broji 40 članova, motivisanih i odgovornih profesionalaca, koji su kroz godine uspješne saradnje, doprinijeli postizanju rezultata na koje mogu biti ponosni.

“Hvala Solvent Rating-u  na ovom priznanju koje podstiče liderstvo, radi na  osnaživanju menadžera u cilju uspješnijeg poslovanja kroz afirmaciju menadžerskih vještina i znanja. Želim ovom prilikom da izrazim veliko poštovanje i zahvalnost predsjedniku kompanije Draganu Bokanu, članovima Borda direktora, kao i našem menadžmentu, na tome što su zajedničkim naporima stvorili preduslove da se kompanija Voli  razvija u skladu sa pozitivnim standardima. Da nije bilo timskog rada, ne bi bilo ni rezultata, kako timskih tako i individualnih koji se ovim priznanjem afirmišu. Posebnu zahvalnost dugujem timu ljudi sa kojima svakodnevno sarađujem u komercijali maloprodaje i veleprodaje i koji su najbolji pokazatelj profesionalnog odnosa prema Kompaniji, i koji sa moje strane uživaju veliko poštovanje. Ovo je zajedničko priznanje našem timskom radu i postignutim rezultatima,” izjavio je ovim povodom Šegerec.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *