Samsung Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G dostupni i u Crnoj Gori!

Dodajte komentar

Samsung Galaxy A54 5G i A34 5G pametni telefoni od sada se mogu kupiti i u Crnoj Gori. Novi modeli iz popularne Galaxy A serije donose osvježeni dizajn, svjetliji ekran, unaprijeđene kamere i dugotrajniju bateriju, osiguravajući novi nivo korisničkog iskustva. Preporučena maloprodajna cijena u Crnoj Gori za Galaxy A54 5G je od 489, 00 EUR, a preporučena maloprodajna cijena za Galaxy 34 5G je 389,00 EUR.

Fantastična kamera u atraktivnom dizajnu

Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G pametni telefoni donose nevjerovatno moćan sistem kamera koji se koristi vodećom Samsung Nightography tehnologijom i AI mogućnostima kamere što korisnicima omogućava stvaranje visokokvalitetnih, detaljnih fotografija. Dodatno, unaprijeđena optička stabilizacija slike (OIS) i digitalna video stabilizacija slike (VDIS) osiguraće snimanje čistih videozapisa bez podrhtavanja i zamućivanja sadržaja, dok sa Night Mode načinom rada odlično uhvate detalje u tamnim svjetlosnim uslovima. Isto tako, Galaxy A54 5G ima prednju kameru od 32MP – idealnu za selfije ili videopozive, a poboljšani su i alati za uređivanje fotografija zahvaljujući kojima korisnici, po prvi put ikad na Galaxy A seriji, mogu s lakoćom ukloniti neželjene sjenke i odsjaje.

Osim naprednih mogućnosti kamera, donose i osvježeni izgled koji obuhvata vrhunsku završnu obradu, minimalistički dizajn kamere i elegantni okvir što odlično zaokružuje vizuelni identitet ovih pametnih telefona. Takođe, novu Galaxy A seriju karakterišu fantastične boje. Galaxy A54 5G može se kupiti u crnoj, bijeloj, svijetlo zelenoj i svijetlo ljubičastoj boji. Galaxy A34 5G je dostupan u četiri boje: crna, srebrna, svijetlo zelena i svijetlo ljubičasta

Izdržljivost, moćne performanse i sigurnost na prvom mjestu

Nova Galaxy A serija pametnih telefona donosi velike, ali i svijetlije ekrane. Oba uređaja sadrže Super AMOLED ekrane čija veličina iznosi 6.4-inča na Galaxy A54 5G (Mjereno dijagonalno, veličina ekrana je 6,4 inča u punom pravougaoniku i 6,3 inča računajući zaobljene krajeve. Stvarno vidljivo područje je manje zbog zaobljenih krajeva i otvora za kameru) i 6.6-inča na Galaxy A34 5G pametnom telefonu (Mjereno dijagonalno, veličina ekrane je 6,6 inča u punom pravougaoniku i 6,4 inča računajući zaobljene krajeve. Stvarno vidljivo područje je manje zbog zaobljenih krajeva i otvora za kameru). Poboljšana je i Vision Booster tehnologija koja omogućava odličnu vidljivost na ekranu, čak i pod jakim sunčevim svjetlom, dok brzina osvježavanja od 120Hz osigurava korisnicima moćne performanse te brzo i glatko iskustvo korištenja. Takođe, Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G pametni telefoni omogućavaju korisnicima da bezbrižno uživaju u omiljenim sadržajima zahvaljujući dugotrajnim baterijama od 5000mAh.

Novi uređaji iz Galaxy A serije dolaze i s naprednim sigurnosnim odlikama – Samsung Knox platformom koja pruža visok nivo mobilne sigurnosti i čuva sve osjetljive podatke korisnika. Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G nude korisnicima jednostavan pregled aplikacija i njihovih aktivnosti kroz Nadzornu ploču za sigurnost i privatnost, dok Private Share odlika donosi sigurno dijeljenje ličnih i povjerljivih informacija sa željenim primaocima uz vremenski limit i onemogućeno snimanje ekrana. Osim toga, uz oba uređaja korisnici imaju pristup najnovijem softveru i sigurnosnim opcijama zahvaljujući kontinuiranim OS ažuriranjima do četiri generacije i pet godina sigurnosnih ažuriranja.

Naručite odmah

Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G pametni telefoni dostupni su  u Crnoj Gori po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 489, 00 EUR za Galaxy A54 5G i po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 389,00 EUR za Galaxy 34 5G.

###

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung nadahnjuje svijet i oblikuje budućnost transformirajućim idejama i tehnologijama. Kompanija  redefiniše svijet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema i LED rješenja. Za najnovije vijesti posjetite Samsung Newsroom na adresi http://news.samsung.com.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *