Godina uz One: Uspjeh i radost veći su kada se dijele, 100GB na poklon svim One korisnicima

Dodajte komentar

Ljubičasta i žuta su boje koje već godinu povezuju sve korisnike prvog mobilnog operatora u Crnoj Gori.  Sa novim brendom, One je zadržao jaku osnovu koju je stvarao protekle dvije i po decenije, ugrađujući u svoje temelje vrijednosti novog doba. Među njima, konastanta je posvećenost korisnicima i zadatak da veza sa njima bude još čvršća.

Prvu uspješnu godinu kompanija obilježava tako što svim svojim korisnicima poklanja dodatnih 100GB interneta. One korisnici svoj poklon mogu aktivirati do 1. maja kroz Moj ONE aplikaciju, a biznis korisnici, kojima firma plaća račun ili dio računa, putem biznis portala.

“Prvi rođendan pod One brendom proslavljamo sa našim korisnicima kojima i na ovaj način želimo da zahvalimo na povjerenju koje nam u kontinuitetu ukazuju. Ovom prilikom želim da istaknem da je upravo njihova zasluga to što naša kompanija kontinuirano raste i razvija se. Naša najveća motivacija su baš njihova sve veća očekivanja, zbog kojih  unapređujemo naše usluge i postajemo sve bolji,” kazao je komercijalni direktor kompanije One Brano Đurović.

Sa namjerom da sačuva dobro iz tradicije, One istovremeno dokazuje svoje kapacitete u telko industriji dok krupnim koracima osvaja budućnost. Kompanija je obezbijedila idealne resurse za implementaciju 5G mobilnih mreža visokih performansi i kapaciteta, te postavila temelje za dalja ulaganja u infrastrukturu.

“Ne pratimo najnovije trendove samo u tehnologiji, već i komuniciramo drugačije jer novo doba i u toj oblasti podrazumijeva brzinu, jasnoću i ravnopravan odnos. Korisnicima je na raspolaganju MojOne aplikacija gdje imaju mogućnost da realizuju većinu svojih zahtjeva, a putem WebChat platforme u roku od 1 minuta mogu da stupe u kontakt sa One agentima, što je ubjedljivo najbrži i najdirektniji pristup korisničkoj podršci”, kazao je Đurović.

Kako ističe,  korisnicima su na raspolaganju osiguranje telefona i mogućnost plaćanja računa u poslovnicama, a kada putuju i One Travel roming internet dodaci koji važe u 31 evropskoj zemlji, ali i Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi. Pored ovoga, poručuju iz kompanije, uz One je tu uvijek više interneta, a i petak je postao mnogo zabavniji.

“Uz digitalnu grebalicu One petak korisnici svakog petka mogu “ogrebati” gigabajte i dodatne minute kod kuće i u romingu, pametan sat, bežične slušalice i super modele telefona, dok je kao glavnu nagradu moguće osvojiti i najnoviji iPhone 14,” podsjeća Đurović.

Kao društveno-odgovorna kompanija One snažno podržava zajednicu u kojoj posluje. Naročit doprinos daje kroz segment obrazovanja u okviru koga obezbjeđuje učenicima širom Crne Gore računarske učionice po mjeri digitalnog doba, dok za dobrobit studenata kontinuirano ulaže u partnerstvo sa Elektrotehničkim fakultetom. U kompaniji ističu da su ponosni na saradnju sa Crnogorskim olimpijskim komitetom, koja im je donijela epitet Olimpijske mreže Crne Gore.

One je svoje ime vezao i za dva projekta u kulturi, Underhillfest u Podgorici i Wild Beauty Art Festival na Žabljaku, čime je snažno doprinio promociji umjetnosti u Crnoj Gori, dok će u narednom periodu dodatno ojačati svoj angažman u oblasti zaštite životne sredine.

Ta zalaganja, kako ističu u ovoj kompaniji, nisu ostala neprimijećena, zbog čega je po ocjeni Unije poslodavaca Crne Gore, One ove godine bio dobitnik nagrade za društveno odgovorno poslovanje u kategoriji “Briga za zajednicu”. Nedavno je kompanija postala i prvi laureat prestižne nagrade “Najposlodavac po mjeri djece i porodice”, koju su utemeljili Asocijacija menadžera Crne Gore i UNICEF. To je ujedno, i prvi put da se ova prestižna nagrada dodjeljuje nekom poslodavcu u Crnoj Gori.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *