One Crna Gora proglašen za Najboljeg poslodavca po mjeri djece i porodice u Crnoj Gori

Dodajte komentar

One Crna Gora je prva kompanija u Crnoj Gori koja je proglašena je za Najboljeg poslodavca po mjeri djece i porodice. Ova prestižna nagrada Asocijacije menadžera Crne Gore ustanovljena je po kriterijumima UNICEF-a i prvi put se u saradnji sa njegovim predstavništvom dodjeljuje nekom poslodavcu u našoj zemlji.

Izvršni direktor kompanije One Branko Mitrović kazao je da ova nagrada predstavlja priznanje za našu posvećenost stvaranju radnog okruženja koje podržava porodicu i djecu, te nas dodatno motiviše da nastavimo sa unapređenjem praksi koje su usmjerene ka ovoj vrijednosti.

“Izuzetno smo ponosni što smo prva kompanija u Crnoj Gori koja je dobila nagradu za Najboljeg poslodavca po mjeri djece i porodice. U kompaniji One vjerujemo da su zaposleni naša najveća vrijednost i da je podrška njihovim porodicama i djeci od izuzetne važnosti za stvaranje kvalitetnog i produktivnog radnog okruženja”, kazao je Mitrović.

Direktorica ljudskih resursa kompanije One Biljana Radusinović ističe da je nagrada rezultat rada i posvećenosti svih naših zaposlenih koji su svojim idejama i inicijativama doprinijeli stvaranju radne sredine koja podržava porodicu i djecu.

“U kompaniji One smo uvijek težili da stvorimo radno okruženje koje je podržava ravnotežu između posla i porodice, i omogućava zaposlenima idealne uslove da se razvijaju na profesionalnom i ličnom nivou. Ova nagrada predstavlja potvrdu da su naši napori prepoznati i cijenjeni. Kao kompanija, podržavamo različite pristupe uključujući i rad od kuće i fleksibilno radno vrijeme, što pomaže zaposlenima da usklade svoje porodične obaveze sa radnim zadacima. Takođe, omogućavamo pristup obukama i mentorstvu koje će zaposlenima pomoći da razviju svoje vještine i karijeru. Vjerujemo da je uspostavljanje podrške za porodice naših zaposlenih ne samo etički i moralno ispravno, već i ključno za uspjeh naše kompanije”, kazala je Radusinović.

Predsjednik Asocijacije menadžera Crne Gore, Budimir Raičković kazao je da ova nagrada predstavlja veliki korak naprijed za našu poslovnu zajednicu i dokazuje da su prakse koje podržavaju porodicu i djecu zaposlenih od suštinskog značaja za razvoj kvalitetnog poslovnog okruženja u Crnoj Gori.

“Kompanije koje su po mjeri djece i porodice nisu samo odgovorne prema svojim zaposlenima i njihovim porodicama, već su i snažan pokretač privrednog razvoja i prosperiteta naše zemlje. Takve kompanije privlače i zadržavaju talente, stvarajući kvalitetne radne snage koje su ključne za razvoj privrede i jačanje konkurentnosti našeg tržišta. Stoga, nagrada koju je One CG osvojila u izuzetnoj konkurenciji kompanija koje ulažu u poslovno okruženje po mjeri djece i porodice, nije samo priznanje za njihov rad, već i pozitivan primjer koji treba da slijede svi poslodavci u Crnoj Gori, izuzetno nam je drago da je nagrada AMM-a prepoznata kao najprestižnija poslovna nagrada i u ovoj kategoriji”, naveo je Raičković.

Asocijacija menadžera Crne Gore udružila je snage s UNICEF-om kako bi na radnom mjestu promovisali politike po mjeri porodice i podržali balans između poslovnog i privatnog života muškaraca i žena.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *