Sat za našu planetu: Kompanija One i ove godine dio zelene revolucije

Dodajte komentar

Kompanija One će ove subote tačno u 20.30, pod okriljem globalne akcije “Sat za našu planetu” isključiti svijetla u upravnoj zgradi u Podgorici i poslovnicama širom Crne Gore.

Iz ove kompanije, koja već petnaest godina podržava inicijativu koju organizuje Svjetski fond za prirodu (WWF), ističu da je posvećenost životnoj sredini potrebno pokazivati kroz svoje svakodnevne izbore, a da ovaj put mora podrazumijevati zajedništvo svih u društvu.

Zbog toga, kako navode, kompanija One nije samo učesnik već i aktivni ambasador održivosti, primjenjujući je u svom poslovanju i pogledu na zelene politike, a na ovaj dan i podstičući svoje korisnike, partnere i zaposlene da se uključe u ovu važnu inicijativu.

“Preduzmite akciju, budite dio zelene revolucije jer ako se udružimo svi, tada možemo da donesemo promjenu i pokažemo da je svaki napor za očuvanje Zemlje vrijedan i da možemo doprinijeti smanjenju posljedica na koje ekolozi neumorno upozoravaju“, poručuju iz kompanije One.

U kompaniji ističu da uprkos tome što nema lakih i brzih rješenja za klimatsku krizu, javne institucije, privatni sektor, nevladine organizacije i građani zajedno mogu doprinijeti ublažavanju posljedica klimatskih promjena. “U subotu ćemo zajedno sa milionima ljudi širom svijeta poslati poruku da je očuvanje planete prioritet i zadatak svih nas”, apelovali su kompaniji One.

Akcija „Sat za našu planetu”, u svijetu je poznata kao Earth Hour, a prvi put je održana u Sidneju 2007. godine.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *