Otvorena filijala Adriatic Banke u Budvi

Dodajte komentar

Nakon Podgorice i Tivta, u petak 17. marta 2023. godine, Adriatic Bank AD Podgorica je svečano otvorila svoju novu filijalu u Budvi. Širenjem svoje poslovne mreže i povećanjem dostupnosti svojih usluga, Adriatic Banka pokazuje svoju posvećenost ka stvaranju imidža pouzdanog partnera.

Nova filijala Adriatic Banke u Budvi se nalazi na adresi Dositejeva 44 i otvorena je za sve klijente radnim danima od 8 do 16 časova i subotom od 8 do 13 časova. Radno vrijeme filijale biće produženo i prilagođeno potrebama klijenata u mjesecima kada je turistička sezona u toku. Klijentima je 24/7 dostupan bankomat najsavremenije tehnologije, cash in/cash out, koji pruža mogućnost uplate ili isplate novca u bilo koje doba dana. Kompletan spektar standardnih finansijskih proizvoda, kako za pravna tako i za fizička lica, biće u ponudi i na novoj lokaciji Banke u Budvi, uključujući i usluge investicionog bankarstva i investicionog savjetovanja.

Direktor sektora za poslovanje sa fizičkim licima i malim i srednjim preduzećima, Nikola Marinović, kazao je da je prilikom otvaranja filijale Adriatic Banka vodila računa da obezbijedi kvalitet usluge, moderan ambijent, stručno osoblje sa znanjem i iskustvom što će doprinijeti zadovoljstvu klijenata Adriatic Banke.

„Percipirajući turizam kao najznačajniju privrednu granu, našim prisustvom u Budvi želimo da damo dodatni kvaltet i podržimo razvoj kompletne Budvanske rivijere i crnogorskog primorja“, istakao  je Marinović

Predsjednik Upravnog odbora banke, Đorđe Lukić izrazio je svoje zadovoljstvo što je Banka danas ostvarila još jedan od postavljenih ciljeva i što joj njegovo ostvarenje danas, daje mogućnost da je korak bliža klijentu nego juče.

„Bićemo tu da podržimo lokalnu privredu, turizam i stanovništvo. Dolazak u Budvu je potvrda da smo tu da dugoročno zajedno gradimo naše odnose“ istakao je Lukić.

Na svečanom otvaranju je uručena donacija u iznosu od 1.500,00 eura koju je Adriatic Banka, kao društveno odgovorna kompanija, ovoga puta opredijelila za Srednju mješovitu školu Danilo Kiš – Budva. Ovaj mali doprinos zajednici, čiji je dio postala i Adriatic Banka,  uručio je direktoru ove ustanove predsjednik Upravnog odbora Đorđe Lukić.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *