Očekivani prihod “Huaveja” u 2022. godini oko 87 milijardi eura

Dodajte komentar

Potpredsjednik Entrprajz biznis grupe koneskog tehnološkog giganta “Huaveja” Bob Čen izjavio je u Barseloni da će očekivani prihod ove kompanije od prodaje u 2022. godini biti oko 87 milijardi eura /636,9 milijardi juana/, te dodao da je poslovanje zadržalo brz rast.

Čen je na konferenciji za novinare na Svjetskom mobilnom kongresu izjavio da je Entrprajz biznis grupa posvećena olakšavanju digitalne transformacije za industrije, kao što su finansije, vlada, transport i energija.

On je naveo da su u ovoj kompaniji do sada razvili više od 100 rješenja za širok spektar industrijskih scenarija.

Tema Svjetskog mobilnog kongresa je “Vodeća digitalna infrastruktura za novu vrijednost zajedno”, na kojoj su najavljene “Huavejeve” poslovne strategije za pomoć malim i srednjim preduzećima /MSP/ da postaju digitalna.

Čen kaže da je globalna strategija poslovanja kompanije “Huavej” za mala i srednja preduzeća povećanje ulaganja na ovom tržištu, kako bi podstakli partnere da postignu poslovni uspjeh.

Izvršni direktor “Huaveja” za globalne digitalne finasije DŽejson Kao rekao je da je ova kompanija u finansijskoj industriji radila sa klijentima i partnerima na podršci finansijskim institucijama u izgradnji održivih digitalnih eko-sistema.

Kao je istakao da su mobilne i inteligentne finansijske usluge sve popularnije, a da su ključne oblasti digitalizovane.

“`Huavej` nastoji da ubrza primjenu tehnologije u šest oblasti, uključujući prelazak sa transakcija na digitalno angažovanje, razvoj aplikacija i podataka zasnovanih na oblaku, kao i poboljšanje analize podataka u realnom vremenu. Na ovaj način pomažemo finansijskim klijentima da ubrzaju promjene, inovativno poboljšaju produktivnost i učine produktivnost vidljivom i ubrzaju evoluciju ka budućnosti”, ukazao je Kao.

Globalni šef industrije javnih usluga u ovoj kompaniji Hong-Eng Koh rekao je da u pogledu javnih usluga “Huavej” koristi informaciono-komunikacione tehnologije /IKT/, kako bi javne usluge učinio praktičnijim i efikasnijim.

Koh je naglasio da “Huavej” isporučuje pametna rješenja u zdravstvu u četiri scenarija – potpuno optičko medicinsko snimanje, pametno odjeljenje, digitalna patologija i zdravstvena IKT infrastruktura.

“Ova rješenja omogućavaju pacijentima da iskuse praktičnije medicinske usluge, dok istovremeno pomažu medicinskom osoblju da poboljša svoju ukupnu efikasnost, realizujući visokokvalitetno liječenje i visoko efikasno upravljanje”, rekao je Koh.

Iz “Huaveja” najavljuju da će nastaviti da sarađuju sa partnerima, kako bi kompanija ostala usredsređena na kupce, produbila angažovanje na scenarijima industrije i odgovorila na promjenjive zahtjeve kroz inovacije.

“Huavej” će podržati klijente na njihovom putu digitalne transformacije i ubrzati digitalizaciju među malim i srednjim preduzećima u potrazi za povezanijim i inteligentnijim svijetom.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *