Bankar podcast: ChargeGate, finalista konkursa „Okvir pomoći“

Dodajte komentar

U saradnji sa NLB Bankom, portal Bankar vam danas donosi razgovor sa Jovanom Radnićem o aplikaciji ChargeGate koja se našla među deset crnogorskih finalista regionalnog takmičenja #OkvirPomoći.

Kompanija Logate predstavila je ovu digitalnu platformu koja vlasnicima električnih automobila nudi rješenje za efikasan pronalazak punilica, ali i ostalih potrebnih usluga za ovaj tip vozila. Projekat daje rješenja potrebna onima koji voze električne automobile ne samo u Crnoj Gori, već i mnogo šire.

Podsjećamo, NLB Banka je septembru prošle godine otvorila prijavu na treći konkurs za male lokalne biznise #OkvirPomoći, a portal Bankar vam kroz seriju podcast-a predstavlja najuspješnije učesnike iz Crne Gore.

Posljednjih godina NLB Grupa je posvetila veliku pažnju održivom poslovanju u regionu Jugoistočne Evrope, koji shvata kao svoj dom i u kojem je prisutna sa svojim članicama. Stoga je projekat #OkvirPomoći prošle godine bio fokusiran na podršku zelenim idejama koje treba da donesu napredak i priliku za razvoj i bolji život.

U okviru konkursa, najveća regionalna finansijska grupacija NLB Grupa pripremila je sponzorska sredstva u iznosu od 100.000 EUR za tri regionalna pobjednika: prvorangirani projekat dobio je 50.000 EUR, drugoplasirani projekat 30.000 EUR, a trećeplasirani 20.000 EUR.

Na #OkvirPomoći prijavilo se čak 300 kompanija iz regiona. Među njima, žiri je u prvom krugu najprije izabrao po deset finalista sa svakog tržišta na kojem NLB Grupa posluje, a potom je međunarodni ekspertski žiri izabrao tri najbolja među njima.

Pogledajte i promotivnog spot za treći regonalni konkurs NLB Grupe #OkvirPomoći.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *