ICT Cortex organizuje meetup na temu  Google Cloud for Startups 

Dodajte komentar
Crnogorski klaster za informacione inovacije, edukaciju, dizajn i tehnoloski razvoj Crne Gore, ICT Cortex u saradnji sa Google partnerom Cloud Office, organizuje meetup na temu  Google Cloud for Startups .
Ovo će biti izuzetna prilika da od predstavnika Google-a i Cloud Office-a zainteresovani čuju o mogućnostima koji pruža Google Cloud.

U fokusu će biti prezentacija programa Google for Startups koji je osmišljen tako da startapovima obezbijedi resurse potrebne za brz početak rada na #GoogleCloud-u.

Kroz ovaj program, CloudOffice će vam pomoći da obezbijedite kredite za proizvode, tehničku obuku i poslovnu podršku kako biste pomogli kompaniji da napreduje.

Saznajte kako da dobijete do 200.000$ Google Cloud kredita, tehničku i DevOps podršku za optimizaciju ili migraciju radnih opterećenja, dodatnu podršku sa strategijom izlaska na tržište i mogućnost da koristite Google ekosistem.

Pridružite se ovom besplatnom jednodnevnom događaju koji se organizuje 28. februara 2023 u Hotelu Hilton u 9.30h.

Dan nakon, 1.marta u prostorijama Digitalne fabrike biće organizovane i radionice sa predstavnicima kompanija koje izraze interesovanje.

Agendu možete pogledati na linku a prijave su putem Google forme
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *