Addiko otplaćuje kredit klijentu do 30.000 eura

Dodajte komentar

Addiko banka organizuje jedinstvenu nagradnu igru „Uzmite Addiko kredit i imate šansu da ga otplatimo umjesto vas” za sva fizička lica. Klijenti koji uzmu Addiko gotovinski kredit u iznosu do 30.000 eura, bilo da apliciraju u poslovnici ili online putem imaju šansu da ga dobiju BESPOVRATNO, odnosno, da banka otplati cio iznos kredita umjesto njih!

Nagradna igra počinje danas, 20. februara, i trajaće do 18. marta 2023. Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoljetna fizička lica sa prebivalištem u Crnoj Gori, koja u navedenom periodu apliciraju za gotovinski kredit, a čiji kredit bude odobren u skladu sa važećim uslovima Banke i realizovan do 1.4.2023. godine.

„Kao specijalisti za brze gotovinske kredite, inovativnim rješenjima smo pokazali da možemo dati finansijski podsticaj klijentima onda kada im je potreban, te dati pravi odgovor u pravo vrijeme. Organizacijom nesvakidašnjeg koncepta nagradne igre, koja se po prvi put na ovaj način organizuje na bankarskom tržištu Crne Gore, želimo da podsjetimo građane na prednosti Addiko korisničkog iskustva, te da onima koji nam ukažu povjerenje u narednom periodu uzvratimo fantastičnom prilikom da učestvovanjem u nagradnoj igri dobiju šansu da im isti taj kredit bude otplaćen od strane Banke.“ – istakao je Veselin Radulović, direktor sektora za razvoj proizvoda i poslove zastupanja u osiguranju.

U nagradnoj igri mogu učestvovati klijenti bilo koje banke u Crnoj Gori, a zahtjeve za kredit mogu predati u poslovnici ili online, putem website-a Addiko banke. Apliciranje za Addiko gotovinski kredit do 30.000 eura, sa rokom otplate do 10 godina, brzo je i jednostavno uz preliminarno odobrenje samo uz ličnu kartu. Pored jednostavnosti korisničkog iskustva i niz drugih prednosti, korisnici mogu podići kredit bez žiranata i bez obaveze prenosa primanja, ako uslovi odobrenja kredita to dozvoljavaju.

„Addiko banka je kao netipična banka pripremila još jedno netipično iznenađenje za postojeće i buduće korisnike, koje će jednom srećnom dobitniku učiniti život jednostavnijim i bezbrižnijim. Klijenti nas već prepoznaju kao „najbolji izbor za brze kredite“, a sada ih pozivamo da vjeruju i u svoju sreću, jer možda baš oni osim što će riješiti neku svoju važnu životnu potrebu Addiko kreditom, isti taj iznos kredita dobiju od banke na poklon“ – istakla je Mina Vojinović, ekspert za marketing.

Nagradno izvlačenje biće 5.4.2023. u 12.00 časova, u prostorijama sjedišta Banke u Podgorici, uz prisustvo Komisije koja će pratiti ispravnost, tok i način nagradnog izvlačenja.

Pravila nagradne igre su istaknuta na web stranici https://www.addiko.me/, a dodatne informacije mogu se dobiti direktno u poslovnicama Banke i putem Kontakt centra na broj 19990, svakog radnog dana od 8-19h i subotom od 8-13h.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *