Privredna komora apeluje za donacije ljudima i privrednicima u Turskoj

Dodajte komentar

Privredna komora Crne Gore danas je uputila zvanični poziv svim zainteresovanima da se uključe u akcije doniranja sredstava Turskoj nakon katastrofalnog zemljotresa koji je pogodio tu zemlju prošle sedmce.

Oni su izrazili iskreno žaljenje zbog ovog događaja u kome su život izgubile hiljade ljudi, a uz tragične posljedice i nesagledivu štetu po njihovu privredu i ekonomiju.

“U Crnoj Gori žive i rade brojni predstavnici turskih kompanija, a kako je poznato da privrednici saosjećaju jedni sa drugima, pravi je trenutak da u ime Privredne komore Crne Gore, pozovemo crnogorske privrednike da u skladu sa svojim mogućnostima, iskažu solidarnost i pomognu Turskoj. Uz izraze saučešća koje i ovom prilikom upućujemo, iskazujemo nadu i očekivanje da se turska privreda i cjelokupno društvo što prije oporave od ove teške prirodne katastrofe”, navodi se u pozivu iz PKCG.

Oni podsjećaju na žiro račun koji je pod okriljem Crvenog krsta Crne Gore za ovu namjenu otvoren kod Hipotekarne banke 520 – 5188 – 31. Takođe ukazuju da je CKCG pokrenuo i poseban broj 15888 kod sva tri operatera, putem kojeg se mogu donirati sredstva, a cijena jedne SMS je 1 euro.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *