Sajam obrazovanja u inostranstvu u organizaciji Agencije ISEM

Dodajte komentar

Agencija International Student Exchange Montenegro (ISEM) iz Podgorice sada već tradicionalno organizuje 6. Sajam obrazovanja u inostranstvu, u srijedu 1. marta u Hotelu Hilton sa početkom u periodu od 12-18h.

Na prestižnom Sajmu međunarodnog karaktera svoje programe i stipendije predstaviće preko 50 partnera Agencije ISEM iz cijeloga svijeta: univerziteti, srednje škole, škole jezika, kao i Work and Travel partneri.

Sajam je prije svega namijenjen učenicima osnovnih i srednjih škola, ali i studentima, koji žele da dobiju više informacija o mogućnostima učenja i studiranja u inostranstvu, ali i o školama jezika, Work and Travel programu, kao i o Harrison Assessment karijernom savjetovanju.

S obzirom na veoma korisne informacije koje se mogu dobiti na Sajmu, na bazi kojih se donose najvažnije životne odluke, i roditelji su i više nego dobrodošli.

Nakon Sajma, moguće je zakazati besplatne konsultacije sa predstavnicima Agencije ISEM, tokom kojih obrazovni savjetnici mogu pomoći u dijelu donošenja prave odluke, vezano za dalje obrazovanje u inostranstvu, i pružiti podrku tokom kompletnog procesa apliciranja za školu, tj. univerzitet i stipendije, viziranja, traženja smještaja, itd.

Učešće na Sajmu je besplatno, broj mjesta ograničen, a registracija obavezna putem telefona: 069 085 505, e-maila: [email protected] ili web sajta: www.isem.agency.

Dokumentarac sa prethodnog Sajma možete naći na sledećem linku:

Među brojnim izlagačima posebno se izdvaja Webster University iz Beča. Dosadašnja iskustva ISEM studenata bila su i više nego pozitivna, a veliko interesovanje za narednu akademsku godinu povrđuju i brojne već predate aplikacije. Predstavnici Webster-a će tokom Sajma prezentovati svoje studijske programe, a zainteresovani kandidati imaće priliku sa da njima obave besplatne i 1 na 1 konsultacije.

Webster pruža mogućnost sticanja američke diplome osnovnih ili magistarskih studija, nudi veoma kvalitetne akademske programe, stipendije i studentske kredite, rad tokom studija u brojnim međunarodnim organizacijama, a zahvaljujući širokoj mreži univerziteta širom svijeta, nudi i razmjenu u brojnim drugim državama i kontinentima.

Webster-ov akademski portfolio sadrži brojne programe kao što su: međunarodni odnosi, biznis administracija, međunarodni biznis, IT, menadžment, marketing, strateške komunikacije, psihologija, itd.

Agencija ISEM već duže od deceniju srednjoškolcima i studentima iz Crne Gore i regiona pomaže da ostvare svoje snove kada je u pitanju školovanje u inostranstvu, kroz odabir pravog programa, ali i kroz ostvarivanje prava na stipendije.

Nudi brojne programe u Americi i Evropi, kao što su:

upisi na osnovne i magistarske studije

programi razmjene srednjoškolaca

srednje škole internatskog tipa

škole jezike

Work and Travel program

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *