Sajam obrazovanja u inostranstvu u organizaciji Agencije ISEM

Agencija International Student Exchange Montenegro (ISEM) iz Podgorice sada već tradicionalno organizuje 6. Sajam obrazovanja u inostranstvu, u srijedu 1. marta u Hotelu Hilton sa početkom u periodu od 12-18h.

Na prestižnom Sajmu međunarodnog karaktera svoje programe i stipendije predstaviće preko 50 partnera Agencije ISEM iz cijeloga svijeta: univerziteti, srednje škole, škole jezika, kao i Work and Travel partneri.

Sajam je prije svega namijenjen učenicima osnovnih i srednjih škola, ali i studentima, koji žele da dobiju više informacija o mogućnostima učenja i studiranja u inostranstvu, ali i o školama jezika, Work and Travel programu, kao i o Harrison Assessment karijernom savjetovanju.

S obzirom na veoma korisne informacije koje se mogu dobiti na Sajmu, na bazi kojih se donose najvažnije životne odluke, i roditelji su i više nego dobrodošli.

Nakon Sajma, moguće je zakazati besplatne konsultacije sa predstavnicima Agencije ISEM, tokom kojih obrazovni savjetnici mogu pomoći u dijelu donošenja prave odluke, vezano za dalje obrazovanje u inostranstvu, i pružiti podrku tokom kompletnog procesa apliciranja za školu, tj. univerzitet i stipendije, viziranja, traženja smještaja, itd.

Učešće na Sajmu je besplatno, broj mjesta ograničen, a registracija obavezna putem telefona: 069 085 505, e-maila: [email protected] ili web sajta: www.isem.agency.

Dokumentarac sa prethodnog Sajma možete naći na sledećem linku:

Među brojnim izlagačima posebno se izdvaja Webster University iz Beča. Dosadašnja iskustva ISEM studenata bila su i više nego pozitivna, a veliko interesovanje za narednu akademsku godinu povrđuju i brojne već predate aplikacije. Predstavnici Webster-a će tokom Sajma prezentovati svoje studijske programe, a zainteresovani kandidati imaće priliku sa da njima obave besplatne i 1 na 1 konsultacije.

Webster pruža mogućnost sticanja američke diplome osnovnih ili magistarskih studija, nudi veoma kvalitetne akademske programe, stipendije i studentske kredite, rad tokom studija u brojnim međunarodnim organizacijama, a zahvaljujući širokoj mreži univerziteta širom svijeta, nudi i razmjenu u brojnim drugim državama i kontinentima.

Webster-ov akademski portfolio sadrži brojne programe kao što su: međunarodni odnosi, biznis administracija, međunarodni biznis, IT, menadžment, marketing, strateške komunikacije, psihologija, itd.

Agencija ISEM već duže od deceniju srednjoškolcima i studentima iz Crne Gore i regiona pomaže da ostvare svoje snove kada je u pitanju školovanje u inostranstvu, kroz odabir pravog programa, ali i kroz ostvarivanje prava na stipendije.

Nudi brojne programe u Americi i Evropi, kao što su:

upisi na osnovne i magistarske studije

programi razmjene srednjoškolaca

srednje škole internatskog tipa

škole jezike

Work and Travel program

Check Also

Žugić: Rast plata stimulisao i tražnju za kreditima

Jedan od ključnih unutrašnjih faktora koji utiče na inflaciju je nedavno povećanje plata, koje nije …

Leave a Reply

Your email address will not be published.