Air Montenegro na sajmu FESPO u Cirihu

Dodajte komentar

Nacionalna aviokompanija Air Montenegro predstavila je na sajmu FESPO u Cirihu Crnu Goru i njenu turističku ponudu, saopštili su predstavnici avioprevoznika.

Air Montenegro je jedini predstavnik Crne Gore na sajmu koji je posvećen turizmu i putovanjima i koji svake godine okupi oko 600 učesnika i preko 60 hiljada posjetilaca.

Iz aviokompanije su naveli da se tokom sajma, koji je počeo u četvrtak i koji će trajati do sjutra, predstavnici Air Montenegra sastati sa čelnicima turističke privrede sa švajcarskog i drugih tržišta, kako bi prezentovali ponudu brojnim turoperatorima, učvrstili postojeće i ostvarili nove saradnje važne za dalji razvoj turističkog potencijala Crne Gore.

„Početak godine i turistički sajmovi važna su prilika za pripremu ljetnje sezone koja je pred nama. Upravo ćemo na FESPO sajmu u Cirihu pregovarati o daljoj saradnji sa ključnim turoperatorima za naše tržište poput – Kuoni, FTI, HotelPlan i Meerscihta. Prošlogodišnje interesovanje putnika iz Švajcarske nam je pokazalo da je Crna Gora vrlo zanimljiva za odmor u svako doba godine, pa nam je cilj da u ovoj godini dodatno promovišemo sve potencijale i povećamo broj turista“, rekli su iz Air Montenegra.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *