Program u Crnoj Gori bio najtraženiji u sistemu Henley & Partners

Dodajte komentar

Crnogorski program sticanja državljanstva putem ulaganja bio je u 2022. najtraženiji program investicionih migracija za klijente Henley & Partners, kompanije koja je svjetski lider u ovoj oblasti.

Ukupan potencijalni doprinos crnogorskoj ekonomiji od 1.112 predatih aplikacija u toku tri godine aktivnog trajanja programa iznosi oko 500 miliona eura, a oko polovine ukupno predatih aplikacija predala je kompanija Henley & Partners.

“Kako se globalizacija širi, prebivalište i državljanstvo postali su tema od velikog interesa među sve većim brojem međunarodno mobilnih preduzetnika i investitora. Koncept plana za sticanje prebivališta i državljanstva kreirala je kompanija Henley & Partners prije tridesetak godina. Svake godine, stotine bogatih i uspješnih pojedinaca i njihovih savjetnika oslanjaju se na stručnost i iskustvo kompanije u oblasti investicionih migracija. Kompanija je integrisana do visokog nivoa i kvalifikovani profesionalci rade u jedinstvenom sistemu u preko 35 kancelarija širom svijeta”, istakli su iz ove kompanije.

Iz Henley & Partners podsjećaju da su u Crnoj Gori ovlašćeni agent za posredovanje u okviru crnogorskog programa ekonomskog državljanstva. Lokalna kancelarija u Crnoj Gori otvorena je 2018. godine, kako bi pružila adekvatnu podršku grupi i njenim procesnim kancelarijama u Londonu, Cirihu, Montrealu, Dubaiju, Kejptaunu, Hong Kongu i Singapuru, te pomogla aplikantima koji su zainteresovani za ulaganja u Crnu Goru.

Henley & Partners Montenegro zvanični je član AmCham Montenegro i Savjeta stranih investitora Crne Gore.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *