MTEL unaprijeđuje TV platformu i otključava TV kanale

Kompanija MTEL kontinuirano osluškuje potrebe svojih korisnika i unaprijeđuje postojeća i kreira nova rješenja kako bi pružila najsavremeniji servis i najbolju uslugu.

“U toku su pripreme na unapređenju TV platforme usljed čega će doći do promjene frekvencija pojedinih  TV kanala. MTEL obavještava korisnike da će ove aktivnosti sprovoditi  u vremenskom trajanju od dva sata, u noći izmadju  5. i 6. Februara    (00h-02h). Nakon toga  biće potrebno da korisnici koji koriste  CAM modul urade pretragu TV kanala”, saopšteno je iz kompanije.

Iz MTEL-a poručuju da korisnik uputstvo za pretragu može pronaći na linku: https://mtel.me/Binary/51151/Uputstvo-za-TV.pdf

“Ukoliko korisnik ima bilo kakvih poteškoća da podesi kanale na svom TV uređaju iz kompanije MTEL najljubaznije mole za razumijevanje i savjetuju da u tom slučaju korisnici pozovu Korisnički servis na broj 1600 gdje će dobiti dodatna uputstva i pomoć. Ukoliko bude neophodno tehničke službe MTEL-a su na raspolaganju korisnicima”, naveli su iz MTEL -a.

Pored unapredjenja platforme, u cilju kvalitetnijeg korisničkog iskustva, MTEL poklanja otvorene TV kanale do 01.marta 2023. Ponuda se ne odnosi na paket Zadruga.

Check Also

Budvanska rivijera nakon dvije godine gubitka, prošle godine konačno u plusu

Nakon dvije godine poslovanja sa gubitkom Hotelska grupa “Budvanska rivijera” AD Budva u 2022. godini …

Leave a Reply

Your email address will not be published.