Koliko zarađuju najplaćeniji glumci na svijetu – po izgovorenoj riječi

Dodajte komentar

Možda i znate da je Tom Kruz najplaćeniji glumac na svijetu, ali možete li da pogodite koliko novca zaradi po izgovorenoj riječi?

Kod Toma Kruza je zanimljivo to što je glumio u nekim od najčuvenijh filmova u decenijama iza nas, ali je i danas među najtraženijim i glumcima koji pune bioskope svakim novim filmom.

Glavni proboj u svijet megazvijezda napravio je filmom “Top Gan”, čiji nastavak pod nazivom “Top Gan: Maverik” smo gledali prošle godine i koji je pokazao da neki nastavci mogu da budu odlični filmovi.

Naravno, tu je i franšiza “Nemoguća misija”, tokom koje nas Kruz konstantno oduševljava novim akcionim sekvencama i rizičnim potezima.

Kada je u pitanju zarada, sajt Casumo procjenjuje da Kruz zarađuje 7.091 dolar po izgovorenoj riječi, odnosno 205.639 dolara za 10 sekundi dijaloga.

Na drugom i trećem mjestu ove liste nalaze se Kurt Rasel sa 5.682 dolara po riječi i Džoni Dep sa 4.877 dolara po izgovorenoj riječi.

Od žena vodi Kameron Dijaz, koja je sada u penziji, sa 4.637 dolara po izgovorenoj riječi, prvenstveno zahvaljujući filmu “Bad Teacher”.

Ono što je zanimljivo je da ovdje nije uračunat film “Top Gan: Maverik”, tako da se vjeruje da je Tom Kruz još više “odmakao” kolegama po zaradi.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *