Air Serbia vraća direktnu liniju za Kairo od 15. maja

Air Serbia od 15. maja uspostavlja direktne letove između Beograda i Kaira, saopšteno je iz uprave tog reginalnog avio-prevoznika.

Do glavnog grada Egipta, srpska nacionalna avio-kompanija će letjeti tri puta nedjeljno – svakog ponedjeljka, srijede i petka, dok će se letovi iz Kaira do srpske prijestonice realizovati utorkom, četvrtkom i subotom.

“Kultura i istorija Egipta privlače veliku pažnju turista širom svijeta, a specifična klima učinila je zemlju faraona atraktivnom tokom čitave godine. Prateći potrebe putnika u Srbiji, ali i u širem regionu Balkana, odlučili smo da uvedemo redovnu direktnu liniju između Beograda i Kaira. Letove do glavnog grada Egipta naša kompanija je obavljala od ljeta 2019. godine i drago nam je što ćemo sada biti u prilici da ponovo spojimo dvije prijateljske zemlje”, izjavio je Boško Rupić, direktor komercijale i strategije Air Serbia.

Na ovoj ruti letjeće avioni tipa “erbas A319”. Avio-karte su već u prodaji, po početnoj cijeni od 183 eura za jedan pravac u ekonomskoj klasi, sa uključenim svim pripadajućim taksama.

Check Also

Budvanska rivijera nakon dvije godine gubitka, prošle godine konačno u plusu

Nakon dvije godine poslovanja sa gubitkom Hotelska grupa “Budvanska rivijera” AD Budva u 2022. godini …

Leave a Reply

Your email address will not be published.