Donacija kompanije Voli za klimatizaciju OŠ “Sutjeska”: Ulažemo u budućnost kroz podršku obrazovanju djece 

Dodajte komentar

Kompanija Voli donirala je 10.000 eura za klimatizaciju Osnovne škole “Sutjeska” u Podgorici, a projekat postavljanja 22 klima-uređaja tokom zimskog raspusta realizovan je uz podršku firme Termosistem.

Povodom završetka radova na klimatizaciji učionica, koja je realizovana donacijom kompanije Voli, upriličen je suret predstavnika te kompanije Olivere Lakonić i direktora škole mr Ljuba Ćeranića.

“Polazeći od temeljne istine da su djeca naša budućnost, aktivnosti od društvenog značaja usmjeravamo u pružanje podrške njihovom pravilnom razvoju i obrazovanju. Prilika da podržimo obrazovne procese, kroz podršku ustanovi sa tradicijom i reputacijom koju ima OŠ ‘Sutjeska’ za nas predstavlja posebnu čast.

OŠ ‘Sutjeska’ već gotovo pet decenija predstavlja renomiranu obrazovnu instituciju koja je po mnogo čemu bila prva u Crnoj Gori, iz njenih klupa je stasalo mnogo uvaženih naučnika, ekonomista, pravnika, javnih i kulturnih i sportskih radnika, a ono što je veoma značajno je činjenica da ima kolektiv koji izuzetno brine o osavremenjavanju nastavnog procesa.

Nadamo se da ćemo podstaći i druge uspješne firme na ulaganje u poboljšanje uslova obrazovanja kako bismo mališanima boravak u školi učinili prijatnijim. Kompanija Voli želi svim đacima srećan početak drugog polugodišta, uz poruku da je znanje jedina istinska snaga i moć, a obrazovanje je najmoćnije oruđe kojim možete mijenjati svijet na bolje”, izjavila je ovom povodom Olivera Lakonić.

“Kao jedan od privrednih giganata u Crnoj Gori  koji svojim radom i zalaganjem doprinosi afirmaciji cjelokupnog društva, kompanija Voli je imala sluha i razumjevanja za potrebe naše škole. 

Iskoristio bih ovu priliku da zahvalim gospodinu Bokanu na značajnoj donaciji, kao i  gospodinu Božoviću ispred firme Termosistem koja je pružila podršku realizaciji ovoga projekta.  

Osnovna škola ‘Sutjeska’, kao jedna od najstarijih podgoričkih škola, koja pripada užem gradskom jezgru, iznjederila je iz svojih klupa veliki broj znamenitih ličnosti iz svih svera života, samim tim svaki vid podrške u adaptacija prostora škole nam pomaže da ostanemo i dalje u samom vrhu i da nastavimo započetu praksu“, kazao je direktor škole mr Ljubo Čeranić.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *