LoveRun – sjajan način da sa dragim osobama obilježite Dan zaljubljenih

Dodajte komentar

Ako i dalje imate dilemu kako da provedete Dan zaljubljenih, prijave za LoveRun su još uvijek otvorene! Ipak, požurite, jer je broj mjesta ograničen, poručuju organizatori.

LoveRun je novi rekreativni sportski događaj koji se prvi put organizuje u Podgorici. Održaće se u nedjelju, 12. februara, na aerodromu Špiro Mugoša. Trka na 5km će trajati od 11.00 do 12.15 (startni brojevi se podižu do 10.30), a zainteresovani građani mogu se prijaviti popunjavanjem prijavnog formulara na sajtu trke. Broj mjesta je ograničen na 200. Organizator podgoričkog LoveRun događaja je Multisport Akademija MAYER, a prijatelj trke je kompanija Crnogorski Telekom.

Osim preko sajta trke, gdje se mogu kupiti kotizacije, Crnogorski Telekom je odlučio da svojim korisnicima pokloni 2×25 kotizacija za trku LoveRun. Budite spremni jer će besplatne kotizacije od sljedeće sedmice moći da se dobiju na dva načina:

  • preuzimanjem kupona iz Telekom ME aplikacije, gdje je dostupno 20 kotizacija za po dvije osobe, nakon čega ćete dobiti kod za dvije besplatne kotizacije;
  • ostavljanjem komentara ispod objave koja se odnosi na trku na instagram profilu Telekoma (@ctelekom), gdje Telekom dijeli 5 kotizacija za po dvije osobe.

Prva LoveRun trka organizovana je u Zagrebu kao zabavni način obilježavanja Dana zaljubljenih, ali je vrlo brzo prerasla u otvorenu trku za bilo koga ko želi da proslavi ljubav na dan ili oko dana zaljubljenih.

Zbog velikog interesovanja i odlične energije, kao i činjenice da su druženje, zdrav život i ljubav u prvom planu, u 2023. trka će se održati u šest gradova regiona – Zagrebu, Podgorici, Vukovaru, Poreču, Zadru i Mariboru, pod jednim krovnim imenom LoveRun.

Više informacija o trci LoveRun koju organizuje Multisport Akademija MAYER uz podršku Crnogorskog Telekoma može se pronaći na sajtu https://myloverun.eu/podgorica

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *