Elektroprivreda i Vaterpolo plivački savez potpisali ugovor o saradnji na još godinu

Izvršni direktor Elektroporivrede Crne Gore (EPCG) Nikola Rovčanin i predsjednik Vaterpolo plivačkog saveza (VPS) Đuro Marić danas su potpisali ugovor o generalnom sponzorstvu vrijedan 200.000 eura.

Tom prilikom Rovčanin je poručio da EPCG, kao najveća crnogorska kompanija podržava sportske saveze.

“Prepoznali smo VPS zbog tradicije, ugleda i rezultata na međunarodnoj sceni. Vaterpoliste čekaju velika međunarodna takmičenja i nadam se velikim uspjesima i plasmanu na Olimpijske u Parizu”, kazao je on i poručio da će da će EPCG pružiti punu podršku VPS i da je to definisano sponzorskim ugovorom.

Predsjednik Vaterpolo plivačkog saveza Đuro Marić kazao je da su zahvalni onima koji prepoznaju kvalitet najtrofejnije reprezentacije.

“Na naše zadovoljstvo saradnja se nastavlja. EPG će i u budućnosti biti generalni sponzor Vaterpolo plivačkog saveza”, rekao je Marić.

On je naglasio da vaterpolo reprezentacija Crne Gore u ovoj godini nastavlja misiju – Olimpijske igre Pariz 2024. godine, i dodao da aktivnosti seniorske vaterpolo reprezentacije u 2023. godini počinju kvalifikacionim turnirima Svjetskog kupa tokom marta mjeseca.

“Naš savez je dobio tu čast da bude domaćin jednog od dva kvalifikaciona turnira, a Podgorica će sredinom marta ugostiti vaterpolo sile kao što su Srbija, Grčka, Španija, te Australiju i Gruziju. Dakle, očekuje nas sedam dana vaterpolo spektakla, što će ujedno biti i sjajna promocija naše države”, rekao je Marić.

Check Also

Renomirana kreditna institucija zapošljava: Saradnik za kreditnu analizu i izvještavanja prema CBCG

SARADNIK ZA KREDITNU ANALIZU  I IZVJEŠTAVANJA PREMA CBCG

Leave a Reply

Your email address will not be published.