Air Serbia nudi promotivne cijene karata: Do Beograda za 39 eura

Air Serbia od danas do 5. februara nudi avio-karte po sniženim cijenama za više od 40 destinacija u regionu i Evropi. Najjeftinije karte se mogu kupiti po početnoj cijeni od 39 eura po smjeru, za putovanja u periodu od 1. februara do 1. aprila, saopštio je srpski avio-prevoznik.

Avio-karte iz Beograda do Banjaluke, Barselone, Atine, Tivta, Podgorice, Zagreba, Soluna, Bukurešta, Skoplja, Sofije, Tirane, Sarajeva, Ljubljane, Malte i Budimpešte moguće je kupiti po cijeni od 39 eura po smjeru.

Karte do Rima, Štutgarta, Osla, Kopenhagena, Stokholma, Bolonje, Nirnberga, Hanovera, Dizeldorfa, Venecije, Milana, Larnake, Barija dostupne su po cijeni od 49 eura.

Do Salcburga, Liona, Ciriha, Brisela, Beča, Praga, Madrida, Valensije, Istanbula, Ankare, Berlina, Malage, Frankfurta, Pariza, Amsterdama može se letjeti po cijeni od 59 eura, a po početnoj cijeni od 79 eura i do Londona.

“Naša nova promotivna akcija osmišljena je tako da pruži mogućnost kupovine avio-karata po povoljnim cijenama. Vjerujemo da će to obradovati naše putnike s obzirom na to da se, pored velikih gradova, na promociji nalaze i najsunčanije destinacije Evrope i regiona”, rekao je direktor komercijale i strategije u Air Serbia Boško Rupić.

Euronews

Check Also

CBCG: Prethodnu godinu obilježila intenzivna kreditna aktivnost banaka

Novoodobreni krediti tokom 2022. godine iznosili su skoro 1,5 milijardi eura, što je za preko …

Leave a Reply

Your email address will not be published.