Portonovi tokom praznika donio duh svjetskih metropola u Crnu Goru

Dodajte komentar

Praznicima je došao kraj te je tako završena i ovogodišnja uspješna praznična sezona (Sparkling Season) u Portonovom. Predivna jelka po kojoj je rizort bio prepoznatljiv više od mjeseca dana, prošle sedmice je rastavljena, kućice koje su bile dio prazničnog bazara su zatvorene, a polako se uklanja i ostatak dekoracije.

Iako pretežno ljetnja destinacija, koja asocira na plažu i odmor na suncu, Portonovi je pokazao da se, uz dobro odbrani program, može postati centrom dešavanja u ovom dijelu Crne Gore tokom svih godišnjih doba. Tome svjedoči i nevjerovatna brojka od više od 100 hiljada posjetilaca tokom ovog perioda.

Uz jednu od najvećih jelki u ovom dijelu Evrope, magični šou (Light, laser & music show) kao i predivnu dekoraciju, posjetioci su uživali i u prazničnom bazaru sa najboljom ponudom delikatesa. Ovogodišnji bazar oduševio je ponudom hrane, od palačinki, kobasica, burgera, priganica kao i neizostavnih kuvanih vina i rakije koji su grijali posjetioce u hladnim zimskim danima. Bazar je bio i odlična prilika za lokalne ugostitelje, da prošire svoju ponudu i predstave se posjetiocima Portonovog. Na bazaru su učestvovali Kantina 65, Friends house, One&Only Portonovi, Koffein, Chefs of Boka, Auntie’s house, Bel Paese, Tampa house i Santa Claus Station (Idea).

Posjetioci su 31. decembra uživali u restoranima Square i Maison du Monde, kao i kafiću Koffein, a tačno u ponoć nebo iznad Portonovog ukrasio je spektakularan vatromet čime je nastavljena višegodišnja tradicija kojoj je prisustvovalo više stotina posjetilaca.

Doček je takođe organizovan i u One&Only Portonovi hotelu. U restoranu La Veranda organizovana je gala večera od pet sljedova uz muzičku pratnju Nike Turković sa bendom, dok su u Tapasake klubu gosti uživali uz DJ-a.

Tokom decembra nisu zaboravljeni ni oni najmlađi te su kreativne radionice, predstave i zabave u novootvorenom Konferencijskom i prostoru za održavanje događaja obradovale djecu i roditelje, a tražilo se i mjesto više.

Ove godine za posjetioce su organizovani različiti sadržaji, a zaljubljenici u sport su uživali 2. januara u Novogodišnjoj trci. Trka je okupila 100 odraslih takmičara i 100 djece, a među njima i poznata atletičarska lica, Željka Dabovića iz AK Sparta i Slađanu Pejović iz AK Nikšić koji su i trijumfovali.

Nakon velikih koncerata grupe Perper, klape Šufit, Amire Medunjanin i domaćih bendova i DJ-eva, sezonu je na prepunom Marina trgu zatvorio veliki koncert Petra Graša sa kojim je publika više od dva sata pjevala u glas.

U Portonovom nas od proljeća očekuju novi događaji i aktivnosti za rezidente, ali i goste rizorta koji dolaze iz svih krajeva svijeta. Sve veće interesovanje za boravak kako u Portonovom tako i Herceg Novom tokom zimskih mjeseci, kao i milionski pregledi na društvenim mrežama Portonovog pokazuju nam da primorska mjesta, uz raznovrsnu ponudu, mogu biti destinacija koju ljudi biraju ne samo tokom ljetnjih mjeseci, već tokom čitave godine.

 

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *