Pošta Crne Gore i Eko fond potpisali Memorandum o saradnji

Dodajte komentar

Izvršni direktori Pošte Crne Gore Dragan Tufegdžić i Fonda za zaštitu životne sredine – Eko fond Draško Boljević potpisali su danas Memorandum o saradnji.

Potpisanim Memorandumom utvrđeni su modeli saradnje u cilju realizacije zajedničkih projekata, programa i aktivnosti iz oblasti zaštite životne sredine, klimatskih promjena, energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije.

Izvršni direktor Pošte Crne Gore Dragan Tufegdžić je rekao da smatra izuzetno značajnim potpisivanje ovog Memoranduma, te da mu je drago što je Fond za zaštitu životne sredine Poštu prepoznao kao partnera u oblasti zaštite životne sredine.

“Pošta Crne Gore je velikim radom i zalaganjem krenula u modernizaciju svog poslovanja. Od Eko fonda smo krajem prošle godine uspjeli da dobijemo subvencije za nabavku četiri električna vozila. Ovo je bio veoma značajan projekat nabavke prvih električnih vozila za Poštu”, naglasio je Tufegdžić.

On je rekao da je siguran da će saradnja s Eko fondom, s obzirom na strateška opredjeljenja Pošte kada je riječ o zaštiti životne sredine, biti uspješna priča koja će realizovati projekte značajne za Poštu, Eko fond, ali i za sve građane Crne Gore.

Draško Boljević, izvršni direktor Eko fonda, je kazao da potpisivanje Memoranduma predstavlja uspješan završetak prve faze saradnje i najavljuje buduće zajedničke aktivnosti Pošte i Eko fonda.

“Postoji veliki prostor i brojne mogućnosti naše saradnje. Energetska efikasnost je svakako jedna od tačaka koju bih targetirao”, kazao je Boljević naglasivši da Poštu vidi kao poželjnog korisnika i partnera.

Media Biro

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *